ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 677712 "ASA" LTD

Број прегледи: 74

"ASA" ltd, ID 677712Град: 6400 Dimitrovgrad,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: "Slivnitsa"6-6
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 05 Mar 2009
Телефон : 359-888-45****
Телефон 2: 359-391-2****
Факс: 359-391-2****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "ASA" LTD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО "ASA" LTD ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД "ASA" LTD


Копнен транспорт

"ASA" LTD - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

"ASA" LTD - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Anton *********** , manager

Директен телефон: 359-888-45****
GSM: 359-888-45****
Факс: 359-391-2****
Јазици за контакт: Български
user photo


"ASA" ltd - Клучни зборови: "ASA" ltd, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 6400 Dimitrovgrad, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Бугарија, транспортни фирми во 6400 Dimitrovgrad, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 6400 Dimitrovgrad, , БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 6400 Dimitrovgrad,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 6400 Dimitrovgrad,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dimitrovgrad,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dimitrovgrad,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET