ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 677119 ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Број прегледи: 29

ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, ID 677119Град: Istanbul,
Држава:TR - Турција
Адреса: Gültepe Mahallesi Zümrüt Sokak. No:1 Daire:5 Küçükçekmece
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 27 Feb 2023
Телефон : +90-530-386****
Телефон 2: ****
Факс: +90-212-634****
WEB сајт: www.eraksons.com

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Европска унија(ЕУ)

превоз на стоки- Европа - Кавказ

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

превоз на стоки- Европа - Скандинавски држави

превоз на стоки- Европа - Източна Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа

превоз на стоки- Европа - Западна Европа

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Кавказ

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ


Копнен транспорт

ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. TURGUT *********** , Charter Member

Директен телефон: +90-212-634 ****
GSM: +90-533-677 9****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Türkçe
user photo

mr. Dilan ******** , Expeditor International

Директен телефон: +90-212-634 0****
GSM: +90-530-386 2****
Факс: ****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo

mrs. Eftanur ***** , Expeditor International

Директен телефон: +90-212-634 0****
GSM: +90-530-2****
Факс: ****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo

mrs. İrem ****** , Expeditor International

Директен телефон: +90-212-634 0****
GSM: +90-530-386 2****
Факс: ****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo

mrs. Kübra ***** , Expeditor International

Директен телефон: +90-212-634 0****
GSM: +90-530-386 2****
Факс: ****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo

mrs. Mrs. ************ , Expeditor International

Директен телефон: +90-212-634 0****
GSM: +90-530 -386 2****
Факс: ****
Јазици за контакт: Türkçe
user photo


ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ - Клучни зборови: ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 34000 Istanbul, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Турција, транспортни фирми во İstanbul, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - Istanbul, , ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Istanbul,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Istanbul,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Istanbul,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 34000 Istanbul,
Држава:TR - Турција

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET