ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 102138 LIMANLI LOJISTIK HIZMETLERI SAN.TIC.LTD.STI.

Број прегледи: 173

Limanlı Lojistik Hizmetleri San.Tic.Ltd.Sti., ID 102138Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција
Адреса: 6108 sk 1/51 bornova izmir
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 20 Aug 2013
Телефон : 90-232-436****
Телефон 2: 90-532-762****
Факс: 90-232-436****
WEB сајт:
limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti.

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО LIMANLI LOJISTIK HIZMETLERI SAN.TIC.LTD.STI. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Југозападна Азија

транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Југозападна Азија


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО LIMANLI LOJISTIK HIZMETLERI SAN.TIC.LTD.STI. ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД LIMANLI LOJISTIK HIZMETLERI SAN.TIC.LTD.STI.


Копнен транспорт

LIMANLI LOJISTIK HIZMETLERI SAN.TIC.LTD.STI. - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

LIMANLI LOJISTIK HIZMETLERI SAN.TIC.LTD.STI. - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. serkan ******** , yönetici

Директен телефон: 90-232-436****
GSM: 90-532-762****
Факс: 90-232-436****
Јазици за контакт: Türkçe
mr. serkan ********, yönetici


Limanlı Lojistik Hizmetleri San.Tic.Ltd.Sti. - Клучни зборови: Limanlı Lojistik Hizmetleri San.Tic.Ltd.Sti., Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в 35000 Izmir, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Турција, транспортни фирми во 35000 izmir, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - 35000 Izmir, , ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35040 Izmir,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35071 Izmir,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35230 Izmir,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35330 Izmir,
Држава:TR - Турција

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET