ПОНУДИ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ ВО МАКЕДОНИЈА


Вие се наоѓате во список на регионите на Македонија, од коишто може да изберете соодветен регион и неговиот список со слободни камиони за внатрешни превози , објавени во транспортна берза КаргоАгент. Преку списоците по региони може да најдете слободен камион за својот внатрешен товар во Македонија.

Во секцијата "Транспортен каталог за Македонија" на транспортна берза КаргоАгент може да откриете дополнителна информација за транспортот во Македонија- внатрешни товари, меѓународни товари, каталог на фирми за транспорт и логистика .Domestic transportation truck offers in the freight exchange by country 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET