ПОНУДИ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ ВО МАКЕДОНИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ

Се товари од
Се растовара во
"

Пронајдени камиони:   7098


Пронајдени резулати:   7098
Клучни зборови: камион за внатрешен превоз во МакедонијаЗа да ја зголемите шансата да најдете камион за вашиот товар, објавете ја вашата понуда за товар. Сите наши корисници ќе гледаат, дека барате камион, и луѓето со слободен соодветен камион ќе контактираат со вас.

ОБЈАВИ ТОВАР


КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ ВО МАКЕДОНИЈА

камиони од тип Полуприколка со церада за внатрешни превози во Македонија (4911) камиони од тип Сандучар за внатрешни превози во Македонија (988) камиони од тип Комбе за внатрешни превози во Македонија (512) камиони од тип Мал камион до 7.5t за внатрешни превози во Македонија (282) камиони од тип Мега за внатрешни превози во Македонија (155) камиони од тип Платформа - Flat Rack за внатрешни превози во Македонија (76) камиони од тип Киперка за внатрешни превози во Македонија (66) камиони од тип Ладилник за внатрешни превози во Македонија (48) камиони од тип Тандем за внатрешни превози во Македонија (17) камиони од тип Полуприколка кипер за внатрешни превози во Македонија (10) камиони од тип Полуприколка со подвижен под за внатрешни превози во Македонија (9) камиони од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) за внатрешни превози во Македонија (7) камиони од тип Камион кипер за внатрешни превози во Македонија (5) камиони од тип Контејнер 20' / 40' / 45' за внатрешни превози во Македонија (4) камиони од тип   за внатрешни превози во Македонија (2) камиони од тип Полуприколка за внатрешни превози во Македонија (2) камиони од тип Кој било за внатрешни превози во Македонија (2) камиони од тип Short Trailer за внатрешни превози во Македонија (1) камиони од тип Цистерна / tank container за внатрешни превози во Македонија (1)


Камиони за внатрешен транспорт по држави 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET