ФОРУМИ - ОБЈАВИPotreban vozac za dvojnu posadu za Rusiju

INTER LOGISTICS BG

Potreban vozac za dvojnu posadu za Rusiju

Potreban vozac-kolega za dvojnu posadu za Rusiju.Vozac mora da ima makar minimalno iskustvo u radu na Rusiji a to znaci da je minimalno isao 3-4 puta za Rusiju.Utovar bi bio tokom sledece nedelje a kamion koji se vozi je volvo FH 440 ( TANDEM).Plata po dogovoru a isplata po povratku sa ture. Postoji i mogucnost da vozac trajno ostane na tom kamionu ali bi verovatno nastavio kao solo vozac a ne u dvojnoj posadi (dvojna posada bi bila po potrebi ).. Zainteresovani na: 069 454 89 37 ..

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET