КАТАЛОГ НА ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 105407 фирми

,,Digtrans" , ID 239871

    mr. Alexandru , Expeditor
Директен телефон: 373-22-71****
GSM: 373-06-832****
Факс: 373-22-71****
MD - Молдова, 20- Chişinău, 2040 Kisinau

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Молдова
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

,,Radii C Trans\ , ID 208752

    mr. Vadim , Administrator
Директен телефон: 373-790-7****
GSM: 373-790-7****
Факс: 373-22-29****
RU - Русија, 2023

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Русија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

,,Ифтранс'' ЕООД , ID 213419

    mr. Иво Кирилов Чифлички , управител
Директен телефон: 359-888-72****
GSM: 359-888-72****
Факс: 359-78-55****
BG - Бугарија, , 2500 Kyustendil

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

,,РосТранс,, , ID 125693

    mr. Диля Творко , владелец
Директен телефон: 48-32-2272****
GSM: 48-32-66351****
Факс: 48-32-272****
PL - Полска, , 41-813 Zabrze

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Азејберџан Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- , ID 000857

    . Dariusz Dziewiecki ,
Директен телефон: +48-32-266****
GSM: ****
Факс: ****
PL - Полска, , Sosnowiec

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- , ID 117069

    mr. Suleyman colak , yetkili
Директен телефон: +90-537-295****
GSM: +90-537-295****
Факс: ****
TR - Турција, , Antakya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Царински услуги , Пакетирање , Превоз со камион ладилник , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Бахрaин Бугарија (оќе 16)
Внатрешни дестинации

(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- Alesja , ID 058404

    . - Alesja ,
Директен телефон: 3717350****
GSM: 139****
Факс: ****
LV - Латвија, , Riga

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Латвија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- Vladimir , ID 058438

    . - Vladimir ,
Директен телефон: 74954969198-7916673****
GSM: 140****
Факс: ****
RU - Русија, , Moscow

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Русија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- Yury , ID 063896

    . - Yury ,
Директен телефон: 37529612****
GSM: 37529862****
Факс: ****
BY - Белорусија, Minsk

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Белорусија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

-Euro-Fracht-Trans- , ID 055360

    . Vojnarovski Andreas ,
Директен телефон: 4973213496216-49174670****
GSM: 111****
Факс: ****
DE - Германија, , Heidenheim an der Brenz

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Германија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

-IM TRADE CENTER KFT , ID 176622

    mrs. Maria Nagy , vlasnik
Директен телефон: 36-70-452****
GSM: 36-70-452****
Факс: 36-79-42****
HU - Унгарија, , 6500 Baja

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Унгарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 186539

    mr. ... , müdür
Директен телефон: 90-..****
GSM: 90-...****
Факс: 90-...****
TR - Турција, , 33150 Mersin

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 674917

    mr. beşir polat , sahip
Директен телефон: 90-535-777****
GSM: 90-535-777****
Факс: 90-312-484****
TR - Турција, , 06830 Ankara

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Авганистан Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 164263

    mr. SEZAİ İNAN , yetkili
Директен телефон: 90-312-278****
GSM: 90-507-233****
Факс: 90-312-278****
TR - Турција, , 06000 Ankara

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 310833

    mr. EMİR ALBER , YETKİLİ
Директен телефон: +90-533-636****
GSM: +90-533-636****
Факс: +90-533-636****
TR - Турција, , Antalya

Категорија на фирмата: Други
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Австрија Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. , ID 284962

    mr. ercan , sahibi
Директен телефон: ****
GSM: +375-29-639****
Факс: ****
TR - Турција, , Izmir

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. Aleksandrs , ID 065371

    . . Aleksandrs ,
Директен телефон: 37122843121-3712284****
GSM: 219****
Факс: ****
LV - Латвија, , Riga

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Латвија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. Marius , ID 065890

    . . Marius ,
Директен телефон: 37037330578-3706069****
GSM: 229****
Факс: ****
LT - Литванија, , Kaunas

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Литванија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. Oksana , ID 065466

    . . Oksana ,
Директен телефон: 37122354602-3712235****
GSM: 220****
Факс: ****
LT - Литванија, , Vilnius

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Литванија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

. Сергей , ID 066502

    . . Сергей ,
Директен телефон: 380332788213-38050378****
GSM: 238****
Факс: ****
UA - Украина, Luts'k

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Украина
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 105407 фирми
Клучни зборови: Царински услуги, Колективен превоз, Транспорт на земјоделски производи, Камиони за внатрешни превози, Превоз со кипер, Превоз со камион ладилник, Превоз од склад до склад, Превоз на цели товари, Шпедиторски услуги, Пакетирање, Превоз на неполни товари, Колективен превоз -, Превоз на цели товари -, Шпедиторски услуги -, Превоз од склад до склад -, Превоз на неполни товари -, Превоз со камион ладилник -, Царински услуги -, Транспорт на земјоделски производи -, Колективен превоз - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Шпедиторски услуги - Турција, Превоз од склад до склад - Турција, Превоз на неполни товари - Турција, Превоз со камион ладилник - Турција, Царински услуги - Турција, Транспорт на земјоделски производи - Турција, Колективен превоз - Русија, Превоз на цели товари - Русија, Шпедиторски услуги - Русија, Превоз од склад до склад - Русија, Превоз на неполни товари - Русија, Превоз со камион ладилник - Русија, Царински услуги - Русија, Транспорт на земјоделски производи - Русија, Колективен превоз - Латвија, Превоз на цели товари - Латвија, Шпедиторски услуги - Латвија, Превоз од склад до склад - Латвија, Превоз на неполни товари - Латвија, Превоз со камион ладилник - Латвија, Царински услуги - Латвија, Транспорт на земјоделски производи - Латвија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET