ФИРМИ ПО ДРЖАВИ ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО БЕЛОРУСИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.





Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 4514 фирми

"AYDYN YYLDYZ" , ID 653584

    mr. Чарыев Хемра , генеральный директор
Директен телефон: +993-65-98****
GSM: +993-65-98-4****
Факс: +993-422-2-9****
TM - Туркменистан, , Туркменабат

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на цели товари , Превоз на текстил , Превоз со камион ладилник , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Германија Казаџстан Кургистан (оќе 5)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"EXODUS 2011" , ID 967645

    mr. Сергей Иванович , директор
Директен телефон: +380-93-1415****
GSM: +380-63-8401****
Факс: +380-97-3833****
UA - Украина, Chop

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Царински услуги , Превоз на текстил , Превоз на цели товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Asia Џорџија Авганистан (оќе 56)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"IKDOM" LLC , ID 197377

    mr. Daler Muzafarov , Manager
Директен телефон: +992-93-555-0****
GSM: +992-93-555-0****
Факс: ****
TJ - Таџикистан, , 734003

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Воздушен превоз на товари , Царински услуги , Превоз со камион ладилник , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Asia Џорџија Авганистан (оќе 20)
Внатрешни дестинации





(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"NORDTRANS" , ID 387531

    mrs. Ирина , Менежер
Директен телефон: 373-683-9****
GSM: 373-683-9****
Факс: 373-247-5****
MD - Молдова, , 4720 Briceni

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Молдова
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Transport Union"SRL , ID 161119

    . Leonid , meneger
Директен телефон: 373-68-69****
GSM: 373-68-69****
Факс: ****
MD - Молдова, , 33 Tiraspol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на градежни материјали , Железнички превоз на товари , Колективен превоз , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан (оќе 45)
Внатрешни дестинации



Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"МАН" , ID 150719

    mr. Игорь , Водитель
Директен телефон: 380-99-120****
GSM: 380-99-120****
Факс: 380-37-313****
UA - Украина, , 60024 Chernivtsi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Белорусија Украина
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Эльгрупп" , ID 169756

    mrs. Ядвига Боброва , Экспедитор
Директен телефон: 375-29-380****
GSM: 375-29-380****
Факс: 375-17-280****
BY - Белорусија, , 220103 Minsk

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Белорусија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

- Yury , ID 063896

    . - Yury ,
Директен телефон: 37529612****
GSM: 37529862****
Факс: ****
BY - Белорусија, Minsk

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Белорусија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2015 ABAY TRANSPORT , ID 450546

    mr. mustafa abay , MÜDÜR
Директен телефон: +90-530-666****
GSM: +90-534-010****
Факс: +90-534-010****
GE - Џорџија, , BATUMİ

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Белорусија Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 41)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2K HEDEF NAKLİYAT , ID 699747

    mrs. Ece Ovezova , Менеджер
Директен телефон: +90-533-230-4****
GSM: +90-533-230-4****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Транспорт со камион платформа , Воздушен превоз на товари , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Џорџија Авганистан Австрија (оќе 19)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3K Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. , ID 146111

    mr. Yiğitcan Kocayavuz , Satış Temsilcisi
Директен телефон: +90-212-212****
GSM: +90-554-366****
Факс: +90-212-212****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Складирање , Корабен транспорт на контејнери , Превоз со контејнер , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

8. MART D.O.O , ID 570529

    mr. Radomir Raicevic , Direktor
Директен телефон: +382-68-72****
GSM: +382-69-03****
Факс: +382-30-31****
ME - Црна Гора, , Bar

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Железнички превоз на товари , Транспорт на земјоделски производи , Воздушен превоз на товари , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Албанија Босна и Херцеговина Италија (оќе 5)
Внатрешни дестинации




Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

a a , ID 064692

    . a a ,
Директен телефон: ****
GSM: 209****
Факс: ****
BY - Белорусија, Lida

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Белорусија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A I B GLOBAL LOGISTICS DOOEL , ID 679146

    mr. Aleksandar , Manager
Директен телефон: +389-71-29****
GSM: 230619892@+389-71-29****
Факс: ****
MK - Македонија, , Гевгелија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Белорусија Австрија Албанија Белгија (оќе 30)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (4)

A naar B Transport , ID 209695

    mr. M karabulut , Eigenaar
Директен телефон: +31-30-259****
GSM: +31-6-8357****
Факс: +31-84-003****
NL - Холандија, , Utrecht

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Колективен превоз , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Белгија Бугарија Велика Британија (оќе 17)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (32) Товари (3)

A P CONSULT LTD , ID 174186

    mrs. Elena Peneva , Manager
Директен телефон: +359-2-873****
GSM: +359-89-980****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз со кипер , Царински услуги , Складишни услуги , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Asia Џорџија Австрија (оќе 44)
Внатрешни дестинации





(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&A INTERMODAL B.V , ID 452086

    mr. Kadir Altinsoy , direktor
Директен телефон: +31-10-234****
GSM: +31-641-92****
Факс: +31-10-892****
NL - Холандија, , Rotterdam

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Џорџија Авганистан Австрија (оќе 44)
Внатрешни дестинации





(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&A LOGİSTİCS ULUS.NAK.ve LOJ.HİZ.TİC. , ID 646538

    mr. Abdullah Akçakara , Karayolu ve Deniz Taşımacılığı İhracat ve İthalat Operasyon
Директен телефон: ****
GSM: 230641833@+90-532-212****
Факс: ****
TR - Турција, , Antalya

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари , Шпедиторски услуги , Корабен транспорт на контејнери  

Меѓународни дестинации

Белорусија Џорџија Германија Ирак (оќе 11)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&G TRANS , ID 533030

    mr. Gedi , MENEJER
Директен телефон: +995-032-221****
GSM: +995-593-97****
Факс: ****
GE - Џорџија, , tbilisi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Воздушен превоз на товари , Превоз на цели товари , Превоз со приколка со рамно лежиште , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Џорџија Азејберџан Ерменија (оќе 6)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&G TRANSPORT , ID 169929

    mrs. Aleksandar Antonic , menadzer
Директен телефон: +381-15-56****
GSM: +381-66-15****
Факс: ****
RS - Србија, , 15226 Brdarica

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Белорусија Казаџстан Кургистан Романија (оќе 4)
Внатрешни дестинации





(оќе 11)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A-2 D.O.O , ID 157205

    mr. Nebojsa Jorgic , Logistics Menager
Директен телефон: +381-37-4****
GSM: +381-63-66****
Факс: +381-37-45****
RS - Србија, , Kruševac

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Складирање , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Австрија Албанија Белгија (оќе 28)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 682569

    mrs. Victoria Mardari , dispecer
Директен телефон: +40-359-44****
GSM: +40-732-62****
Факс: +40-259-44****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на градежни материјали , Превоз со камион ладилник , Камиони за меѓународни превози , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 73)
Внатрешни дестинации





(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D. TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 625111

    mr. Florian Gabor , Director General
Директен телефон: +40-729-62****
GSM: +40-729-62****
Факс: +40-259-41****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз со контејнер , Превоз со приколка со рамно лежиште , Превоз со кипер , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Австрија (оќе 46)
Внатрешни дестинации





(оќе 37)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.T. La Espada S.L. , ID 115538

    mr. Pedro Campillo , CEO
Директен телефон: +34-968-68****
GSM: +34-699-46****
Факс: +34-968-69****
ES - Шпанија, , Ceuti

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз на опасни товари(ADR) , Транспорт на градежни материјали , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации





(оќе 45)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AA Lojistik Ulus.Dış Tic.Taş.Hiz.Şti. , ID 106942

    mr. ABDULLAH AKÇAKARA , Şirket Müdürü
Директен телефон: +90-532-212****
GSM: +90-532-212****
Факс: ****
TR - Турција, , 07010 Antalya

Категорија на фирмата: Други
Корабен транспорт на контејнери , Превоз со камион ладилник , Транспорт на стакло , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Белорусија Џорџија Азејберџан Белгија (оќе 27)
Внатрешни дестинации





(оќе 2)
Испрати порака Камиони (130) Товари (3817)
Пронајдени се 4514 фирми




Клучни зборови: транспортни фирми во Белорусија, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европа, Превоз со камион ладилник - Белорусија, Превоз на текстил - Белорусија, Царински услуги - Белорусија, Камиони за меѓународни превози - Белорусија, Шпедиторски услуги - Белорусија, Превоз со кипер - Белорусија, Превоз на цели товари - Белорусија, Железнички превоз на товари - Белорусија, Превоз на опасни товари(ADR) - Белорусија, Транспорт на градежни материјали - Белорусија, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник -, Превоз на цели товари -, Шпедиторски услуги -, Железнички превоз на товари -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Царински услуги -, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз на текстил - Турција, Превоз со камион ладилник - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Шпедиторски услуги - Турција, Железнички превоз на товари - Турција, Превоз на опасни товари(ADR) - Турција, Царински услуги - Турција, Камиони за меѓународни превози - Украина, Превоз на текстил - Украина, Превоз со камион ладилник - Украина, Превоз на цели товари - Украина, Шпедиторски услуги - Украина, Железнички превоз на товари - Украина, Превоз на опасни товари(ADR) - Украина, Царински услуги - Украина

ФИРМИ ПО РЕГИОНИ

 




CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.





CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET