Денови со забрана за движење на тешки товарни возила (камиони) - 2017

Датум Држава Време на забраната  
01.07.2017 Австрија 15:00 - 24:00  A13, A12 Kufstein - Zams 10:00-24:00; A4 Nickelsdorf - Schwechat 08:00-24:00 
01.07.2017 Чешка 07:00 - 13:00   
01.07.2017 Франција 22:00 - 00:00   
01.07.2017 Германија 07:00 - 20:00   
01.07.2017 Унгарија 15:00 - 00:00   
01.07.2017 Италија 08:00 - 16:00   
01.07.2017 Полска 08:00 - 14:00   
01.07.2017 Словачка 07:00 - 19:00   
01.07.2017 Словенија 08:00 - 13:00, 06:00 - 16:00  А1 Lublana - Koper 
02.07.2017 Австрија 00:00 - 22:00   
02.07.2017 Бугарија 14:00 - 20:00   
02.07.2017 Чешка 13:00 - 22:00   
02.07.2017 Франција 00:00 - 22:00   
02.07.2017 Германија 00:00 - 22:00   
02.07.2017 Унгарија 00:00 - 22:00   
02.07.2017 Италија 07:00 - 22:00   
02.07.2017 Луксембург 00:00 - 21:45   
02.07.2017 Полска 08:00 - 22:00   
02.07.2017 Словачка 00:00 - 22:00   
02.07.2017 Словенија 08:00 - 22:00   
02.07.2017 Швајцарија 00:00 - 24:00   
05.07.2017 Чешка 13:00 - 22:00   
05.07.2017 Словачка 00:00 - 22:00   
06.07.2017 Чешка 13:00 - 22:00   
07.07.2017 Бугарија 17:00 - 20:00   
07.07.2017 Чешка 17:00 - 21:00   
07.07.2017 Полска 18:00 - 22:00   
08.07.2017 Австрија 15:00 - 24:00  A13, A12 Kufstein - Zams 10:00-24:00; A4 Nickelsdorf - Schwechat 08:00-24:00 
08.07.2017 Чешка 07:00 - 13:00   
08.07.2017 Франција 22:00 - 00:00   
 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET