БАРАТЕ ТОВАРИ ?

Cargoagent.net БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ

  • Во системот на транспортната берза можете да најдете илјади товари за внатрешни и за меѓународни превози.
  • Aктуелни понуди за внатрешни и меѓународни товари: 2 671

Ве молиме регистрирајте се ТУКА!

БАРАТЕ СЛОБОДНИ КАМИОНИ ?

Cargoagent.net БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ

  • Во системот на транспортната берза можете да најдете илјади камиони за внатрешни и меѓународни превози.
  • Актуелни понуди на камиони за меѓународни и внатрешни превози: 2 260

Ве молиме регистрирајте се ТУКА!


АКТУЕЛНИ ПОНУДИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ


АКТУЕЛНИ ПОНУДИ НА КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ


АКТУЕЛНИ ПОНУДИ НА КАМИОНИ И ТОВАРИ ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET