ПОНУДИ НА ТОВАРИ

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени товари: 1000


Пронајдени товари:   1000
Клучни зборови: меѓународен товар од Бугарија, меѓународен товар од Русија, меѓународен товар од Романија, меѓународен товар од Унгарија, меѓународен товар од Шпанија, меѓународен товар до Бугарија, меѓународен товар до Полска, меѓународен товар до Романија, меѓународен товар до Србија, меѓународен товар до Казаџстан, меѓународен товар од  , меѓународен товар до  , меѓународен товар од Европа, меѓународен товар до Европа, меѓународен товар до Азија, Понуди на превози
За да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОН

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET