КАТАЛОГ НА ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 101889 фирми

"VOTE" radnja za prevoz robe u drumskom saobracaju , ID 194261

    mr. Zoran , Vlasnik
Директен телефон: +381-63-40****
GSM: +381-63-40****
Факс: ****
RS - Србија, , 18000 Niš

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз од склад до склад , Камиони за внатрешни превози , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Бугарија Грција Македонија (оќе 6)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"West Logistics" , ID 117645

    mrs. Jelena , Manager
Директен телефон: 370-52-05****
GSM: 370-52-05****
Факс: 370-52-05****
LT - Литванија, , LT-09116 Vilnius

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Литванија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"АТО Импекс" , ID 826016

    mr. Vasilev , Управител
Директен телефон: 359-887-30****
GSM: 359-887-30****
Факс: 359-66-80****
BG - Бугарија, , 5300 Gabrovo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Австрија Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Бачо Киро Маже" ООД , ID 901645

    mrs. Бача Кирова , Шеф
Директен телефон: +359-888-66****
GSM: +359-878-55****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Omurtag

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги  

Меѓународни дестинации

Бугарија Обединети Арапски Емирати
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Боби транс-2001"ЕООД , ID 105843

    mr. Драган Драганов , управител
Директен телефон: 359-46-66****
GSM: 359-898-52****
Факс: 359-46-66****
BG - Бугарија, , 8600 Yambol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ГРУП ПЛЮС"ООД , ID 970027

    mrs. Наталия Борисова , директор
Директен телефон: +359-2-936****
GSM: +359-2-936****
Факс: +359-2-936****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

(оќе 20)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Дуко Транс" ЕООД , ID 930640

    mr. Тихомир Джамбазов , Управител
Директен телефон: 359-878-37****
GSM: 359-878-37****
Факс: 359-878-37****
BG - Бугарија, , 5250 Svishtov

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија Италија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Евромар"ЕООД , ID 182514

    mr. Ивайло Черкезов , Управител
Директен телефон: 359-73-89****
GSM: 359-888-30****
Факс: 359-73-89****
BG - Бугарија, 27- Blagoevgrad, 2825

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ИНВЕСТ КОНСУЛТ" ООД , ID 838610

    mr. Марин Аладжов , Управител
Директен телефон: +359-73-88****
GSM: +359-888-713****
Факс: ****
BG - Бугарија, 27- Blagoevgrad, Blagoevgrad

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Бугарија Македонија
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"МАН" , ID 150719

    mr. Игорь , Водитель
Директен телефон: 380-99-120****
GSM: 380-99-120****
Факс: 380-37-313****
UA - Украина, , 60024 Chernivtsi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Белорусија Украина
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"СТРОЙПРОЕКТ" еоод , ID 114492

    mr. В. Иванов , Спедитор
Директен телефон: 359-02-983****
GSM: 359-888-36****
Факс: 359-02-983****
BG - Бугарија, , 1202 Sofia

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ТЭК"АльфаТранс"ООО , ID 186771

    mrs. Елена , менеджер
Директен телефон: 7-918-661****
GSM: 7-918-661****
Факс: 7-861-279****
RU - Русија, 101- Moscow, 117519

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Колективен превоз , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Полска Русија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Эльгрупп" , ID 169756

    mrs. Ядвига Боброва , Экспедитор
Директен телефон: 375-29-380****
GSM: 375-29-380****
Факс: 375-17-280****
BY - Белорусија, , 220103 Minsk

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Белорусија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

''Janpol'' Małgorzata Piperek , ID 115291

    mr. Burak Belder , Lojistik Sorumlusu
Директен телефон: 48-52-331****
GSM: 48-723-79****
Факс: 48-52-331****
PL - Полска, , 86-122 Bukowiec

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Колективен превоз , Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

''luka end bora'' ltd. , ID 268501

    mr. ahmet kurtcu , firma sahibi
Директен телефон: 995-493-22****
GSM: 995-591-14****
Факс: 995-493-22****
GE - Џорџија, 4400 poti

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Џорџија Австрија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

(Lysenko) , ID 828965

    mr. Лисенко , Директор
Директен телефон: +48-575-30****
GSM: +48-575-30****
Факс: ****
UA - Украина, , Gayvoron

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз со кипер , Превоз со контејнер  

Меѓународни дестинации

Австрија Бугарија Германија Грција (оќе 13)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

(Servicexpress)Hilal Pet ve Yalcinkaya Nak Ltd.Sti , ID 367383

    mr. ilhan TURHAN , INTERNATIONAL TRANSPORT MNG.
Директен телефон: +90-262-724****
GSM: +90-544-924****
Факс: 90-262-724****
TR - Турција, , 41400 Izmit

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Камиони за внатрешни превози , Превоз со цистерна , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Романија Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (49)

* Елена , ID 064568

    . * Елена ,
Директен телефон: -8903107****
GSM: 208****
Факс: ****
RU - Русија, 101- Moscow, Moscow

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Русија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

***Vikauto*** , ID 003305

    . Sergey ***** ,
Директен телефон: 00371728****
GSM: 7****
Факс: ****
LV - Латвија, , Riga

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Латвија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

*TARGET-TRANS*Sp.zoo , ID 005649

    . MONIKA PNIEWSKA ,
Директен телефон: ****
GSM: 10****
Факс: ****
PL - Полска, , Siedlce

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Полска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 101889 фирми
Клучни зборови: Превоз од склад до склад, Превоз на цели товари, Превоз на неполни товари, Куриерски услуги, Шпедиторски услуги, Превоз со камион ладилник, Камиони за меѓународни превози, Превоз на текстил, Колективен превоз, Амалски услуги, Камиони за внатрешни превози, Превоз со цистерна, Превоз со контејнер, Превоз со кипер, Превоз на опасни товари(ADR), Превоз на опасни товари(ADR) -, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Амалски услуги -, Колективен превоз -, Превоз на цели товари -, Превоз од склад до склад -, Превоз на опасни товари(ADR) - Бугарија, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Амалски услуги - Бугарија, Колективен превоз - Бугарија, Превоз на цели товари - Бугарија, Превоз од склад до склад - Бугарија, Превоз на опасни товари(ADR) - Полска, Камиони за внатрешни превози - Полска, Камиони за меѓународни превози - Полска, Превоз на текстил - Полска, Амалски услуги - Полска, Колективен превоз - Полска, Превоз на цели товари - Полска, Превоз од склад до склад - Полска, Превоз на опасни товари(ADR) - Русија, Камиони за внатрешни превози - Русија, Камиони за меѓународни превози - Русија, Превоз на текстил - Русија, Амалски услуги - Русија, Колективен превоз - Русија, Превоз на цели товари - Русија, Превоз од склад до склад - Русија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET