ТРАНСПОРТНИ ВЕСТИ

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по наместа влажни коловози.Во клисурите и усеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – М.Каменица - Делчево, Виница - Берово, Гостивар - Стража, Маврово – Дебар - Струга, Д.Капија – Удово, Катланово - Велес, Крушево - Демир Хисар и Ресен - Буково.ЈП Македонијапат апелира на внимателно возење и прилагодување на брзината спрема условите на патот.Дежурните екипи на ЈП МАКЕДОНИЈАПАТ се постојано на терен и ги одржуваат сите патни правци проодни.
Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози.Во клисурите и усеците можна е појава на помали од...

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по наместа влажни коловози.Во клисурите и усеците можна е појава на п...

Резултати од пребарувањето: 1636

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по наместа влажни коловози.Во клисурите и усеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – М.Каменица - Делчево, Виница - Берово, Гостивар - Стража, Маврово – Дебар - Струга, Д.Капија – Удово, Катланово - Велес, Крушево - Демир Хисар и Ресен - Буково.ЈП Македонијапат апелира на внимателно возење и прилагодување на брзината спрема условите на...

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по влажни коловози.Во клисурите и усеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – М.Каменица - Делчево, Виница - Берово, Гостивар - Стража, Маврово – Дебар - Струга, Д.Капија – Удово, Катланово - Велес, Крушево - Демир Хисар и Ресен - Буково.ЈП Македонијапат апелира на внимателно возење и прилагодување на брзината спрема условите на патот.Д...

Во клисурите и засеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – Македонска Каменица - Делчево, Виница - Берово, Гостивар - Стража, Маврово - Дебар - Струга, Демир Капија – Удово, Катланово-Велес, Крушево - Демир Хисар и Ресен-Буково.ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини и покрај зголемената фреквенција, нема подолги за...

Среќни Велигденски празници ви посакува саjта Cargoagent.net!

ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: На патниот правец Маврово–Дебар на делот од Бошков мост до Мелнички мост поради изведување градежни работи на пат (асфалтирање), од 11.04.2017 (вторник) до 13.04.2017 (четврток) сообраќајот ќе биде во прекин во двата правци од 13:00 до 17:00 часот.Во клисурите и засеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – Македонска Каменица - Делчево, Виница - Берово, Гостивар - Стража,...

ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: На патниот правец Маврово–Дебар на делот од Бошков мост до Мелнички мост поради изведување градежни работи на пат (асфалтирање), од 11.04.2017 (вторник) до 13.04.2017 (четврток) сообраќајот ќе биде во прекин во двата правци од 13:00 до 17:00 часот.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.Во клисурите и засеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани &nda...

Во клисурите и усеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – М.Каменица - Делчево, Виница - Берово, Гостивар - Стража, Маврово – Дебар - Струга, Д.Капија – Удово, Катланово - Велес, Крушево - Демир Хисар и Ресен - Буково.Апелираме на внимателно возење и прилагодување на брзината спрема условите на патот.

ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: На патниот правец Маваро – Дебар на делот од Бошков мост до Мелнички мост поради изведување градежни работи на пат (асфалтирање), на ден 07.04.2017 (петок) сообраќајот ке биде во прекин во двата правци од 13 - 16.30 часот.Во клисурите и засеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – Македонска Каменица - Делчево, Виница - Берово, Гостивар - Стража, Маврово - Дебар - Струга,...

Тоа се случи на крајот на посебно организираниот настан од германскиот производител Van Innovation Campus во Messe Stuttgart.Тогаш пропратено со многу дигитални ефекти, светла и звуци на сцената излезе концептуалниот Vision Van - футуристички, уникатен и невиден досега. А Фолкер Морнинвег, директорот на Mercedes-Benz Vans вели дека многу наскоро, уште во 2020 година Комерцијалните леснотоварни возила со трокрака ѕвезда на предната решет...

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози.Во клисурите и засеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – Македонска Каменица - Делчево, Виница - Берово, Гостивар - Стража, Маврово - Дебар - Струга, Демир Капија – Удово, Катланово-Велес, Крушево - Демир Хисар и Ресен-Буково. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На ...

Во клисурите и засеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – Македонска Каменица - Делчево, Виница - Берово, Гостивар - Стража, Маврово - Дебар - Струга, Демир Капија – Удово, Катланово-Велес, Крушево - Демир Хисар и Ресен-Буково. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини нема подолги задржувања за влез и за излез ...

НАЈАВА ЗА ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: На патниот правец Кичево – Охрид на делот Пресека-Врбјани, поради изведување градежни работи на пат (минирање), на ден 03.04.2017 (понеделник) сообраќајот ке биде во прекин од 11-12 часот и од 13-15 часот.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.Во клисурите и засеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – Македонска Каменица - Делчево...

Mercedes-Benz преку програмата "Daylight+" спроведе детално истражување за влијанието на недостатокот на дневна светлина за возачите и начини како да го надоместат.Променитеод ден во ноќ, односно светлина и темнина, управуваат со ритамот на живот на земјата, и покрај тоа што сите светлината ја прифаќаат "здраво за готово", важноста ја забележуваат само кога ја нема. Проблемите предизвикани од недостаток на светлина, одамна се забележени...

НАЈАВА ЗА ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: На патниот правец Р1202 Мелнички Мост – Дебар поради изведување градежни работи на пат (асфалтирање), денес - 31.03.2017 (петок) сообраќајот ќе биде во прекин од 13:00 до 16:00 часот.СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.Во клисурите и засеците можна е појава на помали одрони, особено на патните правци: Кочани – Македонска Каменица - Делчево, Виница - Берово, Гос...

Сообраќајот на патниот правец од Росоман кон Прилеп кој се одвиваше отежнато поради сообраќајна незгода, е нормализиран. НАЈАВА ЗА ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: На патниот правец Р1202 Мелнички Мост – Дебар поради изведување градежни работи на пат (асфалтирање), на ден 30.03.2017 (четврток) и на ден 31.03.2017 (петок) сообраќајот ке биде во прекин од 13 – 16 часот.Во клисурите и засеците можна е појава на помали одрони, особено ...

Во САД веќе беше формирана група на компании кои ќе лобираат пред државните институции за развојот на автономните камиони. Во неа се вклучуваат производители како Volvo и Ford заедно со технолошки компании од рангот на Google. Две од главните причини за брзиот развој на автономните возила се потребата од поголема безбедност и штедење. Специјалисти пресметале дека поради паузите кои возачите треба да ги прават во 24-часовен циклус камион...

Резултати од пребарувањето: 1636

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.

CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET