КАТАЛОГ НА ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 105407 фирми

.. , ID 230670

    . SAFA ,
Директен телефон: +90507087****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (5) Товари (0)

.. , ID 230673

    . EMINE KARAÇELIK ,
Директен телефон: +90533303****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (2) Товари (7)

.. TRANS ULUS.NAK.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI. , ID 154011

    mr. Sinan Ismailoglu , Sorumlu
Директен телефон: 90-212-683****
GSM: 90-212-683****
Факс: ****
TR - Турција, , 34000 Bursa

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Транспорт со камион платформа , Камиони за внатрешни превози , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

... , ID 230670

    . FATIH ,
Директен телефон: +90544786****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (1) Товари (0)

... Виталий , ID 065322

    . ... Виталий ,
Директен телефон: -2580****
GSM: 219****
Факс: ****
LV - Латвија, , Riga

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Латвија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

.... , ID 115934

    mr. jane , rabota
Директен телефон: +389-076-50****
GSM: +389-043-41****
Факс: ****
MK - Македонија, , Кавадарци

Категорија на фирмата: Други
Превоз со камион ладилник , Превоз на текстил  

Меѓународни дестинации

Ирак Македонија Романија Русија (оќе 4)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

..... , ID 230669

    . MEHMET ,
Директен телефон: +90544401****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (5) Товари (0)

....... , ID 230670

    . KADIR EMIN ,
Директен телефон: +90530678****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (5) Товари (0)

........ ........ , ID 065503

    . ........ ........ ,
Директен телефон: -2702****
GSM: 221****
Факс: ****
LV - Латвија, , Riga

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Латвија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

007 Miletić doo , ID 156551

    mr. Nediljko Miletić , direktor
Директен телефон: 385-21-21****
GSM: 385-91-400****
Факс: 385-21-21****
HR - Хрватска, 20- Split, 21210

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Хрватска
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

011 METAL TANASIJEVIC , ID 136105

    mr. Duan Tanasijevic , Direktor
Директен телефон: ****
GSM: +381-62-33****
Факс: ****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Други
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

011 Niva d.o.o. , ID 479003

    mr. goran mihailovic , menadzer
Директен телефон: 381-11-354****
GSM: 381-63-32****
Факс: 381-11-354****
RS - Србија, , 11000 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

011 NIVA DOO , ID 827212

    mr. Milenovic Goran , menager
Директен телефон: +381-11-355****
GSM: +381-63-24****
Факс: ****
RS - Србија, , 11000 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 20)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

012 EMMA FLOWERS DOO , ID 185228

    mr. Darko Jovanovic , Vlasnik
Директен телефон: ****
GSM: 230649313@+381-65-866****
Факс: ****
RS - Србија, , Požarevac

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

012-SPED , ID 155829

    mr. djordjevic , direktor
Директен телефон: ****
GSM: 3084****
Факс: ****
RS - Србија, , 12000 Požarevac

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

015 VULKAN , ID 118530

    mr. Rade , Dispecar
Директен телефон: +381-64-003****
GSM: +381-64-003****
Факс: ****
RS - Србија, , Šabac

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

034 Metal industry , ID 876191

    mr. Milan Jovicic , izvrsni menadzer
Директен телефон: 381-34-30****
GSM: 381-63-63****
Факс: 381-34-33****
RS - Србија, , 34000 Kragujevac

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
 

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

06 METİN NAKLİYAT LTD.ŞTİ , ID 378969

    mr. HAKAN YÜCEL , LOJİSTİK MÜDÜRÜ
Директен телефон: +90-312-366****
GSM: +90-532-313****
Факс: +90-312-366****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Шпедиторски услуги , Царински услуги , Превоз на неполни товари , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Авганистан Азејберџан Албанија (оќе 10)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

08 , ID 230670

    . NAZMI CENEVIZ ,
Директен телефон: +90535627****
GSM: ****
Факс: ****
TR - Турција,

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (2) Товари (0)

0plus International , ID 185983

    . Mr. Erich Gollent - Orga , Mr.
Директен телефон: +49-2241-995****
GSM: +49-176-2350****
Факс: +49-2241-995****
DE - Германија, , Troisdorf

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Германија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 105407 фирми
Клучни зборови: Камиони за внатрешни превози, Превоз со камион ладилник, Превоз од склад до склад, Камиони за меѓународни превози, Транспорт со камион платформа, Превоз на неполни товари, Корабен транспорт на контејнери, Превоз на текстил, Куриерски услуги, Превоз со кипер, Царински услуги, Превоз на цели товари, Складирање, Складишни услуги, Колективен превоз, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Колективен превоз -, Превоз на цели товари -, Транспорт со камион платформа -, Превоз од склад до склад -, Превоз на неполни товари -, Превоз на текстил -, Камиони за внатрешни превози - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Колективен превоз - Турција, Превоз на цели товари - Турција, Транспорт со камион платформа - Турција, Превоз од склад до склад - Турција, Превоз на неполни товари - Турција, Превоз на текстил - Турција, Камиони за внатрешни превози - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Колективен превоз - Србија, Превоз на цели товари - Србија, Транспорт со камион платформа - Србија, Превоз од склад до склад - Србија, Превоз на неполни товари - Србија, Превоз на текстил - Србија, Камиони за внатрешни превози - Германија, Камиони за меѓународни превози - Германија, Колективен превоз - Германија, Превоз на цели товари - Германија, Транспорт со камион платформа - Германија, Превоз од склад до склад - Германија, Превоз на неполни товари - Германија, Превоз на текстил - Германија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET