ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО ИТАЛИЈА

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА ИТАЛИЈА

Во секцијата "Транспортeн каталог за Италија" ќе најдете информација за камионите и товарите од и до Италија во транспортната берза, како и за транспортните фирми од Италија, регистрирани на нашиот сајт. Може да пребарувате фирми за транспорт и логистика според различни критериуми- транспортни, логистички, увозници , извозници , трговци, превезувачи, шпедитери, производители, амалски услуги и т.н.. Ќе откриете линкове за пребарување на камиони и товари според различни критериуми- внатрешен транспорт, меѓународен транспорт, вид камион- церада, контејнер, цистерна, ладилник, мега и т.н..

Освен за Италија кај нас ќе најдете и транспортни каталози за соседните држави. Може да разгледате транспортните каталози на Швајцарија, Словенија, Сан Марино, Франција, Австрија за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирми за транспорт и логистика за секоја од нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави во Европската унија (ЕУ). Може да ги разгледате транспортните каталози на Франција, Велика Британија, Шпанија, Полска, Романија, Холандија и останатите држави членки на Европска унија (ЕУ) за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави во Јужна Европа. Може да ги разгледате транспортните каталози на Турција, Шпанија, Грција, Португалија, Србија, Босна и Херцеговина и останатите држави во Јужна Европа за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во транспортниот каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката и за останатите држави во Европа. Може да ги разгледате транспортните каталози на Русија, Германија, Турција, Франција, Велика Британија, Шпанија, Србија и сите останати држави во Европа за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Со помошта на нашиот "Транспортeн каталог" може да најдете слободни меѓународни и внатрешни камиони и товари по најбрзиот начин, како и транспортни фирми во различни категории во 78 држави во Европа, Азија, Африка. Може да пребарувате информација за транспорт и логистика по држави, региони и градови.


Клучни зборови: транспорт и логистика Италија, транспорт и логистика Европска унија(ЕУ), транспорт и логистика Јужна Европа, транспорт и логистика Европа

МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО ИТАЛИЈА

Изберете список со понуди за меѓународни товари од и до Италија по типот на бараниот камион за превоз.

меѓународни товари за камион од тип   од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Италија меѓународни товари за камион од тип Van од и до Италија


меѓународни товари од и до Италија


Клучни зборови: товари од и до Италија, товари Европска унија(ЕУ), товари Јужна Европа, товари Европа

ВНАТРЕШНИ ТОВАРИ ВО ИТАЛИЈА

Изберете список со внатрешни товари во Италија по типот на бараниот камион за превоз.


Клучни зборови: внатрешни товари во Италија

ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО ИТАЛИЈА

Изберете список со фирми за транспорт и логистика во Италија по категоријата на фирмата во каталогот.


Клучни зборови: транспортни фирми во Италија, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА ИТАЛИЈА ПО ОБЛАСТИ

Изберете транспортен каталог за определен регион во Италија, за да разгледате информација за транспортот и логистиката во него.

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET