TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО БУГАРИЈА

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА БУГАРИЈА

Во секцијата "Транспортeн каталог за Бугарија" ќе најдете информација за камионите и товарите од и до Бугарија во транспортната берза, како и за транспортните фирми од Бугарија, регистрирани на нашиот сајт. Може да пребарувате фирми за транспорт и логистика според различни критериуми- транспортни, логистички, увозници , извозници , трговци, превезувачи, шпедитери, производители, амалски услуги и т.н.. Ќе откриете линкове за пребарување на камиони и товари според различни критериуми- внатрешен транспорт, меѓународен транспорт, вид камион- церада, контејнер, цистерна, ладилник, мега и т.н..

Освен за Бугарија кај нас ќе најдете и транспортни каталози за соседните држави. Може да разгледате транспортните каталози на Македонија, Грција, Романија, Турција, Србија за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирми за транспорт и логистика за секоја од нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави на Балканскиот полуостров. Може да ги разгледате транспортните каталози на Турција, Романија, Грција, Србија, Босна и Херцеговина, Хрватска и останатите балкански држави за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави во Източна Европа. Може да ги разгледате транспортните каталози на Украина, Полска, Романија, Чешка, Унгарија, Белорусија и останатите држави во Източна Европа за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави во Европската унија (ЕУ). Може да ги разгледате транспортните каталози на Франција, Велика Британија, Италија, Шпанија, Полска, Романија и останатите држави членки на Европска унија (ЕУ) за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во транспортниот каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката и за останатите држави во Европа. Може да ги разгледате транспортните каталози на Русија, Германија, Турција, Франција, Велика Британија, Италија, Србија и сите останати држави во Европа за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Со помошта на нашиот "Транспортeн каталог" може да најдете слободни меѓународни и внатрешни камиони и товари по најбрзиот начин, како и транспортни фирми во различни категории во 78 држави во Европа, Азија, Африка. Може да пребарувате информација за транспорт и логистика по држави, региони и градови.


Клучни зборови: транспорт и логистика Бугарија, транспорт и логистика Балкански полуостров, транспорт и логистика Източна Европа, транспорт и логистика Европска унија(ЕУ), транспорт и логистика Европа

СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО БУГАРИЈА

Изберете список со слободни камиони за меѓународни превози од и до Бугарија по различни типови камиони.

камиони од тип   за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Полуприколка со церада за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Мега за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Сандучар за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Ладилник за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Полуприколка за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Комбе за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Киперка за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Камион кипер за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Тандем за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Мал камион до 7.5t за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Цистерна / tank container за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Платформа - Flat Rack за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Контејнер 20' / 40' / 45' за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Кој било за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Полуприколка со подвижен под за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Специјализиран камион за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Bus за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Van за меѓународни превози од и до Бугарија камиони од тип Short Trailer за меѓународни превози од и до Бугарија


камиони за меѓународни превози од и до Бугарија


Клучни зборови: слободни камиони од и до Бугарија, слободни камиони Балкански полуостров, слободни камиони Източна Европа, слободни камиони Европска унија(ЕУ), слободни камиони Европа

СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ ВО БУГАРИЈА

Изберете список со понуди за слободни камиони за внатрешни превози во Бугарија по тип на камион.


Клучни зборови: слободни камиони во Бугарија

МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО БУГАРИЈА

Изберете список со понуди за меѓународни товари од и до Бугарија по типот на бараниот камион за превоз.

меѓународни товари за камион од тип   од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Van од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Lift од и до Бугарија меѓународни товари за камион од тип Short Trailer од и до Бугарија


меѓународни товари од и до Бугарија


Клучни зборови: товари од и до Бугарија, товари Балкански полуостров, товари Източна Европа, товари Европска унија(ЕУ), товари Европа

ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО БУГАРИЈА

Изберете список со фирми за транспорт и логистика во Бугарија по категоријата на фирмата во каталогот.


Клучни зборови: транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА БУГАРИЈА ПО ОБЛАСТИ

Изберете транспортен каталог за определен регион во Бугарија, за да разгледате информација за транспортот и логистиката во него.

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

omsan lojistik  a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET