ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 253246 MUSLIM

Број прегледи: 35

MUSLIM, ID 253246Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан
Адреса: Мкр Авангард
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 23 Nov 2017
Телефон : +7-778-608****
Телефон 2: ****
Факс: ****
WEB сајт:

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО MUSLIM ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Азија

превоз на стоки- Азија - Јужна Азия


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД MUSLIM


Копнен транспорт

MUSLIM - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

MUSLIM - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmrs. Elmira , operator

Директен телефон: +7-778-608****
GSM: +7-778-608****
Факс: ****
Јазици за контакт: Русский
user photo


MUSLIM - Клучни зборови: MUSLIM, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в Atyrau, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Казаџстан, транспортни фирми во Atyrau, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Казаџстан, транспортни фирми Јужна Азия, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - КазаџстанКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Öskemen,
Држава:KZ - Казаџстан

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Astana,
Држава:KZ - Казаџстан

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET