ПОНУДИ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ОД ТИП BUS ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ОД И ДО АЛБАНИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ

Се товари од
Се растовара во

Пронајдени камиони:   5


Пронајдени резулати:   5
Клучни зборови: камион Bus за меѓународен превоз од Австрија, камион Bus за меѓународен превоз од Албанија, камион Bus за меѓународен превоз до Албанија, камион Bus за меѓународен превоз до Македонија, камион Bus за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Bus за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Bus за меѓународен превоз од Западна Европа, камион Bus за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Bus за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Bus за меѓународен превоз до држави от поранешна Југославија, камион Bus за меѓународен превоз од Европа, камион Bus за меѓународен превоз до ЕвропаЗа да ја зголемите шансата да најдете камион за вашиот товар, објавете ја вашата понуда за товар. Сите наши корисници ќе гледаат, дека барате камион, и луѓето со слободен соодветен камион ќе контактираат со вас.

ОБЈАВИ ТОВАР
Камиони за меѓународен транспорт по држави 
 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET