ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО АЛБАНИЈА ТРГОВСКИ ФИРМИ УВОЗНИЦИ-ИЗВОЗНИЦИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 311 фирми

-IM TRADE CENTER KFT , ID 176622

    mrs. Maria Nagy , vlasnik
Директен телефон: 36-70-452****
GSM: 36-70-452****
Факс: 36-79-42****
HU - Унгарија, , 6500 Baja

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Унгарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A E DISTRIBUTION , ID 459437

    mr. Elton , ceo
Директен телефон: +420-776-14****
GSM: +420-776-14****
Факс: ****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A. E. DISTRIBUTION SHPK , ID 232265

    mr. IKE , DIRECTOR
Директен телефон: ****
GSM: +420-776147540-77614****
Факс: ****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.D. DAUTI KOMERC , ID 582656

    mrs. Zuhra Iskenderler , export-import menager
Директен телефон: +389-22-55****
GSM: +389-70-26****
Факс: +389-22-55****
MK - Македонија, , 1000 Скопје

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Албанија Босна и Херцеговина Грција Италија (оќе 5)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.M.G , ID 922255

    mr. Toni , Foreign Affairs
Директен телефон: +355-100-80****
GSM: +355-68-209****
Факс: 355-47-80****
AL - Албанија, , 1000 Tirana

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABASLLARI , ID 119020

    mr. Daniel Abasllari , manager
Директен телефон: +355-69-477****
GSM: +355-69-477****
Факс: ****
AL - Албанија, , Pogradec

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Складирање  

Меѓународни дестинации

Албанија Германија Данска Македонија (оќе 2)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABC DOJCHINOVSKI D.O.O. , ID 198344

    mr. Jovan Dojchinovski , sopstvenik
Директен телефон: +389-47-22****
GSM: +389-70-20****
Факс: ****
MK - Македонија, , Битола

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Албанија Австрија Бугарија Германија (оќе 4)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABC SPORTING d.o.o. , ID 162910

    mr. Danel Kuprešak , Direktor
Директен телефон: +387-65-69****
GSM: +387-65-69****
Факс: +387-51-30****
BA - Босна и Херцеговина, , Banja Luka

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Куриерски услуги , Царински услуги , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Албанија Asia Австрија Белгија (оќе 30)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABX DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. , ID 635093

    mr. MUSTAFA MERT , MUDUR
Директен телефон: 90-212-662****
GSM: 9077434-532-682****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Превоз на цели товари , Царински услуги , Превоз со контејнер , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Asia Јемен Јордан (оќе 73)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACROS İNŞAAT , ID 729030

    mrs. ayşe hüyük , owner
Директен телефон: +90-554-698****
GSM: +90-554-698****
Факс: ****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Складирање  

Меѓународни дестинации

Албанија Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 3)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADASSCOM GMBH & CO. KG , ID 887714

    mr. Samir Adanalic , Geschäftsführer
Директен телефон: +49-17-1523****
GSM: +49-17-1523****
Факс: ****
DE - Германија, , Bergisch Gladbach

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Железнички превоз на товари , Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Албанија Босна и Херцеговина Германија Македонија (оќе 5)
Внатрешни дестинации

(оќе 7)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ADETEX shpk , ID 183235

    mr. Agim Feka , director
Директен телефон: +381-38-73****
GSM: +377-44-14****
Факс: ****
RS - Србија, , Priština

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Корабен транспорт на контејнери , Превоз со контејнер , Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Албанија Босна и Херцеговина Бугарија Велика Британија (оќе 7)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Adimex&Kondev Ltd. , ID 237985

    mrs. Pesheva , co-owner
Директен телефон: 359-2-944****
GSM: 359-888-59****
Факс: 359-2-944****
BG - Бугарија, , 1202 Sofia

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AERO SHOP j.d.o.o. , ID 132842

    mr. Zoran Krog , Direktor
Директен телефон: +385-48-41****
GSM: +385-95-851****
Факс: ****
HR - Хрватска, , Koprivnica

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Куриерски услуги , Колективен превоз , Шпедиторски услуги  

Меѓународни дестинации

Албанија Австрија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 20)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AEROFRUTI DOO , ID 181866

    mr. Milojko Božović , rukovodilac transporta
Директен телефон: +381-31-53****
GSM: +381-64-657****
Факс: +381-31-53****
RS - Србија, , Sevojno

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари , Транспорт на земјоделски производи , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Белорусија Босна и Херцеговина Грција (оќе 6)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGRIUM SH.P.K , ID 748643

    mr. Avdulla Isufi , manager
Директен телефон: +377-44-74****
GSM: +377-44-74****
Факс: ****
RS - Србија, , 10000 Priština

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Шпедиторски услуги , Складирање  

Меѓународни дестинации

Албанија Белгија Германија Италија (оќе 7)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (17)

AGROALB , ID 148081

    mr. Albi , Manager
Директен телефон: +355-69-440****
GSM: +355-69-759****
Факс: ****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGROARMANDO , ID 635991

    mr. Armando Kurti , Manager
Директен телефон: +355-69-464****
GSM: +355-69-464****
Факс: ****
AL - Албанија, , Fushe-Kruje

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AGROARMANDO , ID 155684

    mr. Armando Kurti , Manager
Директен телефон: +355-69-464****
GSM: +355-69-464****
Факс: ****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

aida vip doo , ID 203813

    mr. idris fejzula , manager
Директен телефон: 389-2-306****
GSM: 389-71-22****
Факс: 389-2-306****
MK - Македонија, , 1000 Скопје

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Македонија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AKCIJA OUTLET DOO , ID 632964

    mr. NEBOJSA SAJIC , DIREKTOR
Директен телефон: +387-65-62****
GSM: +387-65-62****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Brcko

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Пакетирање  

Меѓународни дестинации

Албанија Босна и Херцеговина Србија Црна Гора
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AL MA-SAVIK DOOEL , ID 142985

    mr. Dzoko Savik , upravitel
Директен телефон: +389-78-43****
GSM: +389-78-43****
Факс: +389-34-21****
MK - Македонија, , 1484 Богданци

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Камиони за меѓународни превози , Транспорт на земјоделски производи  

Меѓународни дестинации

Албанија Австрија Белорусија Бугарија (оќе 7)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AL TRADE , ID 497596

    mr. Patrick Gashi , Strategic Buyer
Директен телефон: 386-49-45****
GSM: 386-49-45****
Факс: 381-38-30****
RS - Србија, , 10000, Pri Priština

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AL-TEK SH.P.K. , ID 209858

    mr. Altin Bakullari , Logistic
Директен телефон: +355-67-200****
GSM: +355-68-200****
Факс: ****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Албанија Грција Италија Кина (оќе 4)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ALATEX DOO , ID 141023

    mr. Vladimir Janjic , direktor
Директен телефон: +381-64-056****
GSM: +381-64-056****
Факс: ****
RS - Србија, , Vranje

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Корабен транспорт на контејнери , Воздушен превоз на товари , Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Албанија Бугарија Македонија Русија (оќе 1)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 311 фирми
Клучни зборови: Трговски фирми Увозници-извозници в Албанија, Трговски фирми Увозници-извозници Балкански полуостров, Трговски фирми Увозници-извозници Јужна Европа, Трговски фирми Увозници-извозници Европа, транспортни фирми во Албанија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Куриерски услуги - Албанија, Колективен превоз - Албанија, Превоз со камион ладилник - Албанија, Складирање - Албанија, Транспорт на стакло - Албанија, Камиони за меѓународни превози - Албанија, Превоз на неполни товари - Албанија, Царински услуги - Албанија, Превоз со контејнер - Албанија, Превоз на цели товари - Албанија, Превоз на цели товари -, Складирање -, Камиони за меѓународни превози -, Царински услуги -, Колективен превоз -, Куриерски услуги -, Транспорт на стакло -, Превоз со камион ладилник -, Превоз на цели товари - Србија, Складирање - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Царински услуги - Србија, Колективен превоз - Србија, Куриерски услуги - Србија, Транспорт на стакло - Србија, Превоз со камион ладилник - Србија, Превоз на цели товари - Македонија, Складирање - Македонија, Камиони за меѓународни превози - Македонија, Царински услуги - Македонија, Колективен превоз - Македонија, Куриерски услуги - Македонија, Транспорт на стакло - Македонија, Превоз со камион ладилник - Македонија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET