ТРГОВСКА ФИРМА / УВОЗНИК, ИЗВОЗНИК, ID 459437 A E DISTRIBUTION

Број прегледи: 0

A E DISTRIBUTION, ID 459437Град: Tirana,
Држава:AL - Албанија
Адреса: Rruga GEORGE W. BUSH KULLA 1, KATI 2
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Датум на регистрација во системот: 06 Jun 2018
Телефон : +355-42-26****
Телефон 2: ****
Факс: +3****
WEB сајт: www.aed.al

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО A E DISTRIBUTION ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Јужна Европа


ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД A E DISTRIBUTION


Копнен транспорт

A E DISTRIBUTION - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

A E DISTRIBUTION - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Elton , ceo

Директен телефон: +355-68-209****
GSM: +420-776-14****
Факс: ****
Јазици за контакт: English, Italiano
user photo


A E DISTRIBUTION - Клучни зборови: A E DISTRIBUTION, Трговски фирми Увозници-извозници, Трговски фирми Увозници-извозници в 1001 Tirana, Трговски фирми Увозници-извозници в, Трговски фирми Увозници-извозници в Албанија, транспортни фирми во Tirana, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Албанија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРГОВСКИ ФИРМИ УВОЗНИЦИ-ИЗВОЗНИЦИ - Tirana, , АлбанијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Tirana,
Држава:AL - Албанија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Tirana,
Држава:AL - Албанија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Tirana,
Држава:AL - Албанија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Tirana,
Држава:AL - АлбанијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - СрбијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

limanlı lojistik hizmetleri san.tic.ltd.sti. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 35000 Izmir,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET