ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА КОИШТО РАБОТАТ ВО АЛБАНИЈА ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 2168 фирми

"Dorćol transport" , ID 132475

    mr. Jezdimir Uskoković , Direktor
Директен телефон: 381-11-327****
GSM: 381-64-008****
Факс: 381-11-327****
RS - Србија, , 11000 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"KALISA TRANSPORT" SH.P.K , ID 104292

    mr. Adriatik Koka , Owner
Директен телефон: +355--068207****
GSM: +355-0692077071-068207****
Факс: ****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Transport Union"SRL , ID 161119

    . Leonid , meneger
Директен телефон: 373-68-69****
GSM: 373-68-69****
Факс: ****
MD - Молдова, , 33 Tiraspol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Железнички превоз на товари , Камиони за меѓународни превози , Превоз со контејнер , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан (оќе 45)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

"VALERI BOGDANOV"ET , ID 117735

    mrs. Sonia Itova , speditor
Директен телефон: 359-073-83****
GSM: 359-0894-66****
Факс: 359-073-83****
BG - Бугарија, , 2700 Blagoevgrad

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Боби транс-2001"ЕООД , ID 105843

    mr. Драган Драганов , управител
Директен телефон: 359-46-66****
GSM: 359-898-52****
Факс: 359-46-66****
BG - Бугарија, , 8600 Yambol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

011 NIVA DOO , ID 827212

    mr. Milenovic Goran , menager
Директен телефон: +381-11-355****
GSM: +381-63-24****
Факс: ****
RS - Србија, , 11000 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Куриерски услуги , Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Албанија Австрија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 20)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

06 METİN NAKLİYAT LTD.ŞTİ , ID 378969

    mr. HAKAN YÜCEL , LOJİSTİK MÜDÜRÜ
Директен телефон: +90-312-366****
GSM: +90-532-313****
Факс: +90-312-366****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Складирање , Превоз со кипер , Превоз со контејнер , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Џорџија Авганистан Азејберџан (оќе 10)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

1FOR Lojistik , ID 140370

    mr. Selcuk GEZER , Operasyon
Директен телефон: 90-212-652****
GSM: 90-535-5656****
Факс: 90-212-652****
TR - Турција, , 34800 Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2 VELLEZERIT HOXHA , ID 512339

    mr. Donald Tafa , Menager
Директен телефон: +355-69-389****
GSM: +355-69-389****
Факс: ****
AL - Албанија, , Shkoder

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

2015 ABAY TRANSPORT , ID 450546

    mr. mustafa abay , MÜDÜR
Директен телефон: +90-530-666****
GSM: +90-534-010****
Факс: +90-534-010****
GE - Џорџија, , BATUMİ

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Албанија Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 41)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

24 VIP LOGISTICS SERVICES d.o.o , ID 182157

    mr. Leon , Međunarodni transportni agent
Директен телефон: +387-33-75****
GSM: +387-63-99****
Факс: +387-33-75****
BA - Босна и Херцеговина, , Sarajevo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз со камион ладилник , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Албанија Австрија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 24)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

3FSOFA NAK.İTH.İHR.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ , ID 802168

    mr. Fatih AK , şirket yetkilisi
Директен телефон: +90-224-715****
GSM: +90-532-770****
Факс: ****
TR - Турција, , Bursa

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Албанија Босна и Херцеговина Бугарија Грција (оќе 5)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4-D.M. D.O.O. , ID 109090

    mr. Dalibor Milutinovic , direktor
Директен телефон: 381-35-856****
GSM: 381-63-60****
Факс: 381-35-856****
RS - Србија, , 35250 Paraćin

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на градежни материјали , Транспорт на земјоделски производи , Колективен превоз , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Бугарија Грција Македонија (оќе 5)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A I B GLOBAL LOGISTICS DOOEL , ID 679146

    mr. Aleksandar , Manager
Директен телефон: +389-71-29****
GSM: +389-71-29****
Факс: ****
MK - Македонија, , Гевгелија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник , Транспорт на земјоделски производи  

Меѓународни дестинации

Албанија Австрија Белгија Белорусија (оќе 30)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A LOGISTICS LTD , ID 225368

    mrs. Natalia Yaneva , Operator
Директен телефон: +359-2-439****
GSM: +359-888-71****
Факс: 35****
BG - Бугарија, , 1680 Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Шпедиторски услуги , Транспорт на градежни материјали , Амалски услуги , Складирање ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Asia Џорџија Австрија (оќе 48)
Внатрешни дестинации

(оќе 15)
Испрати порака Камиони (0) Товари (30)

A&A INTERMODAL B.V , ID 452086

    mr. Kadir Altinsoy , direktor
Директен телефон: +31-10-234****
GSM: +31-641-92****
Факс: +31-10-892****
NL - Холандија, , Rotterdam

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Превоз на текстил , Корабен транспорт на контејнери , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Џорџија Авганистан Австрија (оќе 44)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&D TRANS DOO , ID 133981

    mr. Dejan Babijanovic , Direktor
Директен телефон: +381-64-018****
GSM: +381-64-018****
Факс: ****
RS - Србија, , Bikovo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Превоз на неполни товари , Амалски услуги , Превоз од склад до склад  

Меѓународни дестинации

Албанија Австрија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 14)
Внатрешни дестинации

(оќе 26)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A-LOGISTICS COMPANY , ID 139825

    mr. Afrim Shiqerukaj , IMP/EXP Team leader
Директен телефон: +355-69-607****
GSM: +355-69-607****
Факс: ****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.CAMINETTI ARBEN XEGA P.F , ID 209866

    mr. Spiro Xega , fireplace productin
Директен телефон: +355-69-807****
GSM: +355-69-807****
Факс: ****
AL - Албанија, , Korçë

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P BB Marinovic Radisa , ID 154134

    mr. Radisa Marinovic , vlasnik
Директен телефон: 381-60-130****
GSM: 381-60-130****
Факс: 381-33-6****
RS - Србија, , 31320 Nova Varoš

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P. BB Marinovic Radisa , ID 166828

    mr. Radisa Marinovic , Preduzetnik
Директен телефон: +381-60-130****
GSM: +381-60-130****
Факс: ****
RS - Србија, , Nova Varoš

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Колективен превоз , Транспорт на градежни материјали , Амалски услуги , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Босна и Херцеговина Словенија Србија (оќе 2)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P.R PERIC TRANSPORT , ID 144584

    mr. DUSAN , DIREKTOR
Директен телефон: +381-35-24****
GSM: +381-63-60****
Факс: +381-35-24****
RS - Србија, , Jagodina

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на цели товари , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Албанија Австрија Босна и Херцеговина Бугарија (оќе 9)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P.R MIKI , ID 937158

    mr. Miroslav Stosic , director
Директен телефон: 381-17-41****
GSM: 381-64-890****
Факс: 381-17-41****
RS - Србија, , 17501 Vrane

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P.R \ , ID 479165

    mr. Miroslav Stosic , direktor
Директен телефон: 381-064-890****
GSM: 381-064-890****
Факс: 381-17-41****
RS - Србија, , 17000 Vrane

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
 

Меѓународни дестинации

Албанија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.S Trans shpk , ID 632840

    mr. Auglent Shkembi , Administrator
Директен телефон: +355-42-32****
GSM: +355-68-200****
Факс: +355-42-32****
AL - Албанија, , Tirana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со контејнер , Транспорт на градежни материјали , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Германија Грција Италија (оќе 4)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 2168 фирми
Клучни зборови: Транспортни фирми / Превозници в Албанија, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Јужна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во Албанија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Камиони за внатрешни превози - Албанија, Камиони за меѓународни превози - Албанија, Транспорт на земјоделски производи - Албанија, Превоз со контејнер - Албанија, Железнички превоз на товари - Албанија, Превоз на цели товари - Албанија, Превоз на текстил - Албанија, Превоз со камион ладилник - Албанија, Колективен превоз - Албанија, Транспорт на градежни материјали - Албанија, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник -, Транспорт на земјоделски производи -, Транспорт на градежни материјали -, Колективен превоз -, Превоз на цели товари -, Камиони за внатрешни превози - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз на текстил - Србија, Превоз со камион ладилник - Србија, Транспорт на земјоделски производи - Србија, Транспорт на градежни материјали - Србија, Колективен превоз - Србија, Превоз на цели товари - Србија, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Превоз со камион ладилник - Бугарија, Транспорт на земјоделски производи - Бугарија, Транспорт на градежни материјали - Бугарија, Колективен превоз - Бугарија, Превоз на цели товари - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET