TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО ШВАЈЦАРИЈА

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА ШВАЈЦАРИЈА

Во секцијата "Транспортeн каталог за Швајцарија" ќе најдете информација за камионите и товарите од и до Швајцарија во транспортната берза, како и за транспортните фирми од Швајцарија, регистрирани на нашиот сајт. Може да пребарувате фирми за транспорт и логистика според различни критериуми- транспортни, логистички, увозници , извозници , трговци, превезувачи, шпедитери, производители, амалски услуги и т.н.. Ќе откриете линкове за пребарување на камиони и товари според различни критериуми- внатрешен транспорт, меѓународен транспорт, вид камион- церада, контејнер, цистерна, ладилник, мега и т.н..

Освен за Швајцарија кај нас ќе најдете и транспортни каталози за соседните држави. Може да разгледате транспортните каталози на Германија, Италија, Лихтенштајн, Франција, Австрија за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирми за транспорт и логистика за секоја од нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави во Западна Европа. Може да ги разгледате транспортните каталози на Германија, Франција, Холандија, Белгија, Австрија, Луксембург и останатите држави во Западна Европа за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во транспортниот каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката и за останатите држави во Европа. Може да ги разгледате транспортните каталози на Русија, Германија, Турција, Франција, Велика Британија, Италија, Србија и сите останати држави во Европа за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Со помошта на нашиот "Транспортeн каталог" може да најдете слободни меѓународни и внатрешни камиони и товари по најбрзиот начин, како и транспортни фирми во различни категории во 78 држави во Европа, Азија, Африка. Може да пребарувате информација за транспорт и логистика по држави, региони и градови.


Клучни зборови: транспорт и логистика Швајцарија, транспорт и логистика Западна Европа, транспорт и логистика Европа

СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО ШВАЈЦАРИЈА

Изберете список со слободни камиони за меѓународни превози од и до Швајцарија по различни типови камиони.

камиони од тип Полуприколка со церада за меѓународни превози од и до Швајцарија камиони од тип Мега за меѓународни превози од и до Швајцарија камиони од тип Сандучар за меѓународни превози од и до Швајцарија камиони од тип Ладилник за меѓународни превози од и до Швајцарија камиони од тип Полуприколка за меѓународни превози од и до Швајцарија камиони од тип Комбе за меѓународни превози од и до Швајцарија камиони од тип Киперка за меѓународни превози од и до Швајцарија камиони од тип Тандем за меѓународни превози од и до Швајцарија камиони од тип Мал камион до 7.5t за меѓународни превози од и до Швајцарија камиони од тип Специјализиран камион за меѓународни превози од и до Швајцарија камиони од тип Bus за меѓународни превози од и до Швајцарија камиони од тип Van за меѓународни превози од и до Швајцарија


камиони за меѓународни превози од и до Швајцарија


Клучни зборови: слободни камиони од и до Швајцарија, слободни камиони Западна Европа, слободни камиони Европа

МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО ШВАЈЦАРИЈА

Изберете список со понуди за меѓународни товари од и до Швајцарија по типот на бараниот камион за превоз.

меѓународни товари за камион од тип   од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Van од и до Швајцарија меѓународни товари за камион од тип Lift од и до Швајцарија


меѓународни товари од и до Швајцарија


Клучни зборови: товари од и до Швајцарија, товари Западна Европа, товари Европа

ВНАТРЕШНИ ТОВАРИ ВО ШВАЈЦАРИЈА

Изберете список со внатрешни товари во Швајцарија по типот на бараниот камион за превоз.


Клучни зборови: внатрешни товари во Швајцарија

ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО ШВАЈЦАРИЈА

Изберете список со фирми за транспорт и логистика во Швајцарија по категоријата на фирмата во каталогот.


Клучни зборови: транспортни фирми во Швајцарија, транспортни фирми Западна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА ШВАЈЦАРИЈА ПО ОБЛАСТИ

Изберете транспортен каталог за определен регион во Швајцарија, за да разгледате информација за транспортот и логистиката во него.

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET