ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 58863407 Brussels, Белгија - Athens, Грција

Објавено на :

Се товари од
Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: 13.06.2024
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака: 18.06.2024  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Град: , Sofia
Држава: Бугарија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Камион

Камион: Мега
Должина: 13.6m
Тежина : 7.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : 3800 EUR

Дополнителна информација

2.90m high


Валидност на понудата

Валидна до : 18 Jun 2024


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 58863407 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 10- BRUSSELS, БЕЛГИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 10- ATHENS, ГРЦИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за Мега од  , меѓународен товар за Мега до  , меѓународен товар за Мега от Белгија, меѓународен товар за Мега од Западна Европа, меѓународен товар за Мега од Европа, меѓународен товар за Мега до Грција, меѓународен товар за Мега до Балкански полуостров, меѓународен товар за Мега до Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за Мега до Јужна Европа, меѓународен товар за Мега до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Белгија, Понуди на превози- Грција, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET