ВО АРВИВАТА ТОВАР ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 58863405 Clermont-Ferrand, Франција - Krusevac, Србија

Објавено на :
Број прегледи: 4

Се растовара во

Пунктови за товар: 1
Подготвен за товарање: Натоварен
Пунктови за растовар: 1
Рок на испорака:  

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: , Wiener Neudorf
Држава: Австрија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ


Камион

Камион:
Должина: 13.6m
Тежина : 18.0t
Обем: -

Дополнителна информација

Вид на товар: Стандарден-палети
Цена : -

Дополнителна информација

Inquiries to galic@lkw-walter.com please! Dobra cijena / Good price


Валидност на понудата

Валидна до : Натоварен


Offer category: Понуди за товари, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL LOAD/CARGO OFFER № 58863405 - ТОВАРОТ СЕ ТОВАРИ ОД 63000 CLERMONT-FERRAND, ФРАНЦИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 37000 KRUSEVAC, СРБИЈАКлучни зборови: меѓународен товар за   од 63000 Clermont-Ferrand, меѓународен товар за   до Stanci, меѓународен товар за   од  , меѓународен товар за   до  , меѓународен товар за   от Франција, меѓународен товар за   од Европска унија(ЕУ), меѓународен товар за   од Западна Европа, меѓународен товар за   од Европа, меѓународен товар за   до Србија, меѓународен товар за   до Балкански полуостров, меѓународен товар за   до Източна Европа, меѓународен товар за   до држави от поранешна Југославија, меѓународен товар за   до Јужна Европа, меѓународен товар за   до Европа, Понуди на превози- Clermont-Ferrand, Понуди на превози- Stanci, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Франција, Понуди на превози- Србија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET