КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 58945725 Sofia, Бугарија - Скопје, Македонија

Објавено на :

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: 10.07.2024
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Skopj, Скопје
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Сандучар
Должина: 6.0m
Носивост: 3.0t
Обем: 35m³


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

Организираме Меѓународен транспорт на релација Скопје-Софија-Скопје.;Скопје-Пловдив.;Скопје-Шумен-Скопје;-Со соло возило 10-2.50Т-57-м3 .;-Со шлепер Ивеко-Стралис-24-т13.60-93-м3.,-Со мало камионче т-6-м-35-м3-Со рампа.;Со комбе 1.400-Кг. Транспорт и вашата пратка ќе патуваат секогаш навремено брзо и сигурно за други дестинации цена по договор спремни сме за секаква соработка јавете се а ние ќе ви го Организираме Транспортот И Логистиката МОБ.Д.Т.У.ПОСПРОМЕТ ГОРАН ДООЕЛ ТРАНСПОРТ УЛ.ПУШКИНОВА БР.*******-СКОПЈЕ- МОБ.***********-ГОРАН-.;***********-ДУШАН- E-mail:goran_pospromet@yahoo.com


Валидност на понудата

Валидна до : 31 Jul 2024


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 58945725 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 10- SOFIA, БУГАРИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 10- СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: камион Сандучар за меѓународен превоз од  , камион Сандучар за меѓународен превоз до  , камион Сандучар за меѓународен превоз од Бугарија, камион Сандучар за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Сандучар за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Сандучар за меѓународен превоз од Европска унија(ЕУ), камион Сандучар за меѓународен превоз од Европа, камион Сандучар за меѓународен превоз до Македонија, камион Сандучар за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Сандучар за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Сандучар за меѓународен превоз до држави от поранешна Југославија, камион Сандучар за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Сандучар за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Бугарија, Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET