КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 58945927 Beograd, Србија - Скопје, Македонија

Објавено на :
Број прегледи: 4

Се товари од
Се растовара во

Подготвен за товарање: 11.07.2024
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1230, Гостивар
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Платформа - Flat Rack
Должина: 13.6m
Носивост: 24.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација

Niskonoseca


Валидност на понудата

Валидна до : 17 Jul 2024


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 58945927 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 11- BEOGRAD, СРБИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО 10- СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈАКлучни зборови: камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од  , камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до  , камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Србија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од држави от поранешна Југославија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз од Европа, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Македонија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до држави от поранешна Југославија, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Јужна Европа, камион Платформа - Flat Rack за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози-  , Понуди на превози- Србија, Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET