КАМИОН ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ № 58863393 Битола, Македонија - , Романија

Објавено на :
Број прегледи: 4

Се товари од
Се растовара во
RO

Подготвен за товарање: 12.06.2024
 

Лице за контакт

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: , Битола
Држава: Македонија
Информација за фирмите кои што имаат објавени понуди може да биде прегледана само од регистрирани корисници на транспортната берза.. За да видите кој ја има објавено оваа понуда, најавете се со корисничкото име и лозинка или регистирајте се на сајтот.

Регистрирај се!КОРИСНИЧКИ ВЛЕЗ

Заборавена лозинката ?   или   РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Комплектен товар !!!


Детали за камионот

Камион: Комбе
Должина: 13.6m
Носивост: 1.0t
Обем: -


Дополнителна информација

Вид на товар:
Цена : -

Дополнителна информација


Валидност на понудата

Валидна до : 18 Jun 2024


Offer category: Понуди на камиони, Меѓународни превози, Копнен транспорт

FREIGHT EXCHANGE- INTERNATIONAL TRANSPORTATION TRUCK/TIR OFFER № 58863393 - СЛОБОДЕН КАМИОН СЕ ТОВАРИ ОД 70- БИТОЛА, МАКЕДОНИЈА И СЕ РАСТОВАРА ВО  , РОМАНИЈАКлучни зборови: камион Комбе за меѓународен превоз од  , камион Комбе за меѓународен превоз од Македонија, камион Комбе за меѓународен превоз од Балкански полуостров, камион Комбе за меѓународен превоз од Източна Европа, камион Комбе за меѓународен превоз од држави от поранешна Југославија, камион Комбе за меѓународен превоз од Јужна Европа, камион Комбе за меѓународен превоз од Европа, камион Комбе за меѓународен превоз до Романија, камион Комбе за меѓународен превоз до Балкански полуостров, камион Комбе за меѓународен превоз до Източна Европа, камион Комбе за меѓународен превоз до Европска унија(ЕУ), камион Комбе за меѓународен превоз до Европа, Понуди на превози-  , Понуди на превози- Македонија, Понуди на превози- Романија, Понуди на превози


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET