ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 444031 HOBI LOGISTIK DOOEL

Број прегледи: 29

HOBI LOGISTIK DOOEL, ID 444031Град: 1220 Тетово,
Држава:MK - Македонија
Адреса: Skopski put br 6
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 12 Jan 2012
Телефон : 389-70-26****
Телефон 2: ****
Факс: 389-44-33****
WEB сајт: www.bulatrans.com.mk

МЕЃУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО HOBI LOGISTIK DOOEL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


транспорт- Европа

превоз на стоки- Европа - Източна Европа


ВНАТРЕШНИ ДЕСТИНАЦИИ ПО КОИ ШТО HOBI LOGISTIK DOOEL ВРШИ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ


 

ВИДОВИ НА ТРАНСПОРТ, ИЗВРШУВАНИ ОД HOBI LOGISTIK DOOEL


Копнен транспорт

HOBI LOGISTIK DOOEL - ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИЗа компанијата

 


Дополнителна информација

 

HOBI LOGISTIK DOOEL - ЛИЦА ЗА КОНТАКТmr. Seadin *** , Direktor

Директен телефон: +389-70-26****
GSM: +389-70-26****
Факс: 389-44-33****
Јазици за контакт: Български, Türkçe, Српски, Македонски, Deutsch, Italiano, Slovenščina / Slovenian
mr. Seadin ***, Direktor


HOBI LOGISTIK DOOEL - Клучни зборови: HOBI LOGISTIK DOOEL, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 1200 Тетово, Транспортни фирми / Превозници в, Транспортни фирми / Превозници в Македонија, транспортни фирми во 1220 Tetovo, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Македонија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 1220 Тетово, , МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Тетово,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Тетово,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Тетово,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Тетово,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET