СТРАНИЦА НЕ Е ПРОНАЈДЕНАБараната од вас страница не беше пронајдена. Сигурно сакате да разгледате избришана понуда или информација за избришан корисник.

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ


АКТУЕЛНИ ПОНУДИ НА КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ


АКТУЕЛНИ ПОНУДИ НА КАМИОНИ И ТОВАРИ ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ
За да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОНat- Австрија af- Авганистан al- Албанија ad- Андора am- Ерменија aa- asia az- Азејберџан be- Белгија bg- Бугарија bh- Бахрaин ba- Босна и Херцеговина by- Белорусија ch- Швајцарија cn- Кина cy- Кипар cz- Чешка de- Германија dk- Данска dz- Алжир es- Шпанија eg- Египет ee- Естонија fr- Франција fi- Финска li- Лихтенштајн gb- Велика Британија ge- Џорџија gr- Грција hu- Унгарија jo- Јордан hr- Хрватска it- Италија il- Израел in- Индија ir- Иран ie- Ирска iq- Ирак is- Исланд kg- Кургистан kw- Кувајт kz- Казаџстан lu- Луксембург ly- Либија lt- Литванија lv- Латвија mt- Малта ma- Мароко mc- Монако md- Молдова me- Црна Гора mk- Македонија mn- Монголија no- Норвешка nl- Холандија om- Оман pt- Португалија pk- Пакистан pl- Полска qa- Катар lb- Либанон ro- Романија ru- Русија se- Шведска sa- Саудиска Арабија sk- Словачка si- Словенија sm- Сан Марино rs- Србија sy- Сирија tj- Таџикистан tm- Туркменистан tr- Турција trnc- kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti tn- Тунис ua- Украина ae- Обединети Арапски Емирати uz- Узбекистан ye- Јемен
 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET