СТРАНИЦА НЕ Е ПРОНАЈДЕНАБараната од вас страница не беше пронајдена. Сигурно сакате да разгледате избришана понуда или информација за избришан корисник.

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ


АКТУЕЛНИ ПОНУДИ НА КАМИОНИ И ТОВАРИ ЗА ВНАТРЕШЕН ТРАНСПОРТ
За да ја зголемите шансата да најдете товар за вашиот камион, објавете ја вашата понуда за свободен камион. Сите наши корисници ќе гледаат дека барате товар, и луѓето со соодветен товар ќе се контактираат

ОБЈАВИ КАМИОНat- Австрија af- Авганистан al- Албанија ad- Андора am- Ерменија aa- asia az- Азејберџан be- Белгија bg- Бугарија bh- Бахрaин ba- Босна и Херцеговина by- Белорусија ch- Швајцарија cn- Кина cy- Кипар cz- Чешка de- Германија dk- Данска dz- Алжир es- Шпанија eg- Египет ee- Естонија fr- Франција fi- Финска li- Лихтенштајн gb- Велика Британија ge- Џорџија gr- Грција hu- Унгарија jo- Јордан hr- Хрватска it- Италија il- Израел in- Индија ir- Иран ie- Ирска iq- Ирак is- Исланд kg- Кургистан kw- Кувајт kz- Казаџстан lu- Луксембург ly- Либија lt- Литванија lv- Латвија mt- Малта ma- Мароко mc- Монако md- Молдова me- Црна Гора mk- Македонија mn- Монголија no- Норвешка nl- Холандија om- Оман pt- Португалија pk- Пакистан pl- Полска qa- Катар lb- Либанон ro- Романија ru- Русија se- Шведска sa- Саудиска Арабија sk- Словачка si- Словенија sm- Сан Марино rs- Србија sy- Сирија tj- Таџикистан tm- Туркменистан tr- Турција trnc- kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti tn- Тунис ua- Украина ae- Обединети Арапски Емирати uz- Узбекистан ye- Јемен
 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET