ПОНУДИ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ СЛОБОДНИ КАМИОНИ ОД ТИП КОЈ БИЛО ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ

ПРЕБАРУВАЊЕ НА СЛОБОДНИ КАМИОНИ

Се товари од
Се растовара во


.
t
.
m

Пронајдени камиони: 1000


Пронајдени камиони:   1000
Клучни зборови: камион Кој било за меѓународен превоз од Србија, камион Кој било за меѓународен превоз од Турција, камион Кој било за меѓународен превоз од Ерменија, камион Кој било за меѓународен превоз од Германија, камион Кој било за меѓународен превоз од Грција, камион Кој било за меѓународен превоз до Казаџстан, камион Кој било за меѓународен превоз до Полска, камион Кој било за меѓународен превоз до Турција, камион Кој било за меѓународен превоз до Србија, камион Кој било за меѓународен превоз до Германија, меѓународен товар за Кој било од Јужна Европа, меѓународен товар за Кој било од Балкански полуостров, меѓународен товар за Кој било од Југозападна Азия, меѓународен товар за Кој било до Балкански полуостров, меѓународен товар за Кој било до Јужна Европа, меѓународен товар за Кој било до Източна Европа, камион Кој било за меѓународен превоз од  , камион Кој било за меѓународен превоз до Европа, камион Кој било за меѓународен превоз до Азија, Понуди на превози
За да ја зголемите шансата да најдете камион за вашиот товар, објавете ја вашата понуда за товар. Сите наши корисници ќе гледаат, дека барате камион, и луѓето со слободен соодветен камион ќе контактираат со вас.

ОБЈАВИ ТОВАР


Камиони за меѓународен транспорт по држави 
 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET