ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 474421 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА ACT LOGISTICS AD

ACT LOGISTICS AD, ID 474421Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: 11
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 14 Oct 2014
Телефон : +359-88-939****
Телефон 2: +359-88-939****
Факс: +359-88-939****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: ACT LOGISTICS AD, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в София, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Бугарија, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европска унија(ЕУ), Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во София, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Sofia, , БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1220 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1 Sofia,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET