ДРУГИ, ID 115934 ПОНУДИ ЗА СЛОБОДНИ КАМИОНИ НА ФИРМАТА ....

...., ID 115934Град: Кавадарци,
Држава:MK - Македонија
Адреса: rajna sokolova 16
Категорија на фирмата: Други
Датум на регистрација во системот: 09 Sep 2014
Телефон : +389-076-50****
Телефон 2: ****
Факс: +389-043 -41****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: ...., Други фирми, Други фирми в Kavadarci, Други фирми в  , Други фирми в Македонија, Други фирми Балкански полуостров, Други фирми Източна Европа, Други фирми држави от поранешна Југославија, Други фирми Јужна Европа, Други фирми Европа, транспортни фирми во Kavadarci, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Македонија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ДРУГИ ФИРМИ - Кавадарци, , МакедонијаКатегорија на фирмата: Други
Град: 1430 Кавадарци,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Други
Град: 1430 Кавадарци,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Други
Град: 1430 Кавадарци,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Други
Град: Кавадарци,
Држава:MK - Македонија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET