ФОРУМИ - ОБЈАВИ ЗА КАМИОНИ И ТОВАРИГрупажен транспорт от Украйна до България/ Groupage transport from Ukraine to Bulgaria

BIS TRADE OOD

Групажен транспорт от Украйна до България/ Groupage transport from Ukraine to Bulgaria

Здравейте, 

От фирмите превозвачи тук, ние от БИС-ТРЕЙД ООД, търсим фирма превозвач на групажни стоки от Украйна до България. 

Hello,

From the transport companies here, we at BIS-TRADE Ltd are looking for a transport company of groupage goods from Ukraine to Bulgaria.

 

 

Re: Групажен транспорт от Украйна до България/ Groupage transport from Ukraine to Bulgaria

Imas li grupaz ukraina bulgaria

 

Re: Групажен транспорт от Украйна до България/ Groupage transport from Ukraine to Bulgaria

PRICE

 


 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET