ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ТРАНСПОРТ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ - БУГАРИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 1510 фирми

ПАКО ТРАНС 93 ЕООД , ID 125174

    mr. пламен димитров , управител
Директен телефон: +359-883-39****
GSM: +359-883-39****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Resen

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Камиони за внатрешни превози , Превоз со кипер , Превоз со приколка со рамно лежиште ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

(оќе 16)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

СКОПЈЕШПЕД , ID 789751

    mr. Mартин Дебниковски , менаџер
Директен телефон: +389-23-13****
GSM: +389-71-32****
Факс: +389-23-13****
MK - Македонија, , Скопје

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на земјоделски производи , Складирање , Шпедиторски услуги , Превоз со приколка со рамно лежиште ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Белгија Белорусија Босна и Херцеговина (оќе 29)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ТЕРА 2011 ЕООД , ID 149046

    mrs. ГЕОРГИЕВА , UPRAWITEL
Директен телефон: +359-0895-089531****
GSM: +359-0895-089531****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Dobrich

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со приколка со рамно лежиште  

Меѓународни дестинации

Бугарија Романија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ТОV SHVIDKIY SVIT , ID 101403

    mr. Олександр Голубчук , Логіст
Директен телефон: +380-67-240****
GSM: +380-67-240****
Факс: ****
UA - Украина, , L'viv

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на земјоделски производи , Превоз на неполни товари , Превоз со камион ладилник , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белорусија Бугарија Германија (оќе 18)
Внатрешни дестинации

(оќе 56)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ТОО "KazTransUnion" , ID 206419

    mr. Токашов Бауржан Сапаргалиулы , Директор
Директен телефон: +7-705-401****
GSM: +7-705-401****
Факс: ****
KZ - Казаџстан, , Almaty

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник , Шпедиторски услуги , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Џорџија Австрија Белгија Белорусија (оќе 18)
Внатрешни дестинации

(оќе 10)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ТОО "URALSKIY ZAVOD METALOKONSTURKCII I NOVIYH ТEHNOLOGII , ID 171430

    mr. Максимов Елдос Тулегенович , Логист
Директен телефон: +7-7112-27****
GSM: +7-702-680****
Факс: +7-705-390****
KZ - Казаџстан, , Oral

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со кипер , Камиони за внатрешни превози , Превоз со приколка со рамно лежиште ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Австрија Азејберџан (оќе 51)
Внатрешни дестинации

(оќе 13)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ТОО ARTIGO TRANS , ID 159944

    mrs. Ирина Москалёва , Логист
Директен телефон: +7-777-232****
GSM: +7-727-295-2****
Факс: +7-727-222 3****
KZ - Казаџстан, , Almaty

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на земјоделски производи , Камиони за меѓународни превози , Железнички превоз на товари , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Авганистан Азејберџан Белгија (оќе 35)
Внатрешни дестинации

(оќе 10)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ТОО Borusan Logistics International Kazakhstan , ID 133009

    mrs. Елена , Логист
Директен телефон: +7-701-776****
GSM: +7-701-524****
Факс: ****
KZ - Казаџстан, , Almaty

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на земјоделски производи , Шпедиторски услуги , Превоз на цели товари , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 13)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ТОО KAZAHTRANSGRUPP , ID 644030

    mrs. Lyazzat , Logist
Директен телефон: +7-705-378****
GSM: +7-707-895****
Факс: +7-707-895****
KZ - Казаџстан, , 050000 Almaty

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Транспорт на земјоделски производи , Транспорт на градежни материјали , Камиони за внатрешни превози , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Австрија (оќе 39)
Внатрешни дестинации

(оќе 13)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Хъфггх , ID 654245

    mr. Гукфф , Ceo
Директен телефон: +359-98-987****
GSM: +359-98-987****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Австрија Бугарија Кувајт
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 1510 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа, Транспорт на стакло - Бугарија, Превоз на опасни товари(ADR) - Бугарија, Превоз со приколка со рамно лежиште - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Превоз со кипер - Бугарија, Складишни услуги - Бугарија, Транспорт на земјоделски производи - Бугарија, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Превоз со кипер -, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Транспорт на земјоделски производи -, Превоз со приколка со рамно лежиште -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Складишни услуги -, Превоз со кипер - Казаџстан, Камиони за внатрешни превози - Казаџстан, Камиони за меѓународни превози - Казаџстан, Транспорт на земјоделски производи - Казаџстан, Превоз со приколка со рамно лежиште - Казаџстан, Превоз на опасни товари(ADR) - Казаџстан, Складишни услуги - Казаџстан, Превоз со кипер - Романија, Камиони за внатрешни превози - Романија, Камиони за меѓународни превози - Романија, Транспорт на земјоделски производи - Романија, Превоз со приколка со рамно лежиште - Романија, Превоз на опасни товари(ADR) - Романија, Складишни услуги - Романија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 1407 Sofia,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET