ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ТРАНСПОРТ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ - БУГАРИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 1505 фирми

ahmet altaş , ID 664271

    mr. ahmet altaş , yönetim kurul baçkanı
Директен телефон: +90-0545-945****
GSM: +90-0545-945****
Факс: ****
TR - Турција, , Adana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Шпедиторски услуги , Превоз со приколка со рамно лежиште , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Asia Јемен Јордан Авганистан (оќе 47)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AI CARGO BG DOO , ID 143221

    mrs. Marina Stoyanova , direktor
Директен телефон: +359-899-43****
GSM: +359-899-43****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Транспорт на земјоделски производи , Превоз на текстил , Железнички превоз на товари , Корабен транспорт на контејнери ...  

Меѓународни дестинации

Јемен Јордан Бугарија Велика Британија (оќе 17)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AİRPORT , ID 208501

    mr. önder özçelik , müdür
Директен телефон: +90-224-211****
GSM: +90-553-015****
Факс: ****
TR - Турција, , Bursa

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со кипер , Складишни услуги , Складирање ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Азејберџан Албанија (оќе 59)
Внатрешни дестинации

(оќе 25)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AİRPORT A.Ş , ID 175039

    mr. önder özçelik , müdür
Директен телефон: +90-224-211****
GSM: +90-553-015****
Факс: ****
TR - Турција, , Bursa

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со кипер , Колективен превоз , Царински услуги ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан Џорџија (оќе 62)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Airport Uçak Kargo , ID 193496

    mr. Çetin FAKİ , satınalma
Директен телефон: +90-212-356****
GSM: +90-507-996****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Други
Транспорт на земјоделски производи , Транспорт на стакло , Складирање , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AJDIK TRANS , ID 216277

    mr. Dejan Kitanovski , menager
Директен телефон: +389-75-837****
GSM: +389-70-850****
Факс: +389-70-850****
MK - Македонија, , Битола

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со кипер , Превоз со кипер , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Азејберџан Албанија Белгија Белорусија (оќе 19)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AJDIK TRANS DOOEL , ID 873796

    mr. Jovan , Menager
Директен телефон: +389-70-85****
GSM: +389-70-85****
Факс: +389-75-83****
MK - Македонија, , 7000 Битола

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Складишни услуги , Камиони за меѓународни превози , Камиони за внатрешни превози  

Меѓународни дестинации

Албанија Белгија Белорусија Босна и Херцеговина (оќе 26)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş , ID 835545

    mr. ADEM , Lojistik Uzmanı
Директен телефон: +90-532-703****
GSM: +90-532-703****
Факс: ****
TR - Турција, , Yalova

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Транспорт на земјоделски производи , Корабен транспорт на контејнери , Превоз на опасни товари(ADR) , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 74)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AKABEYLER YAPI MİMARLIK LTD.ŞTİ. , ID 190518

    mr. HÜSEYİN AKSOY , YETKİLİ
Директен телефон: +90-532-226****
GSM: +90-532-226****
Факс: ****
TR - Турција, , Karaman

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Транспорт на земјоделски производи  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Бугарија Романија Србија (оќе 1)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Akardag Transport , ID 140521

    mr. Begenç , Genel koordinatör
Директен телефон: +993-63-40****
GSM: +993-63-40****
Факс: ****
TM - Туркменистан, , aşkabat

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со контејнер , Камиони за внатрешни превози , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Авганистан Бугарија Германија Иран (оќе 9)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AKÇA NAKLİYE İNŞ. TEKS. PET. PAZ. GIDA SAN. VE TIC. LTD STİ. , ID 133742

    mr. FEYZI AKAN , BRANCH MANAGER
Директен телефон: +90-324-237****
GSM: +90-532-403****
Факс: ****
TR - Турција, , Mersin

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Воздушен превоз на товари , Превоз на неполни товари , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Asia Јемен Јордан Џорџија (оќе 71)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (12)

Akcan Mozaik A.Ş. , ID 542654

    mr. Ömer Akcan , Satış ve pazarlama
Директен телефон: +90-282-263****
GSM: +90-535-255****
Факс: ****
TR - Турција, , Tekirdag

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Транспорт на земјоделски производи , Корабен транспорт на контејнери , Транспорт на градежни материјали , Превоз со кипер  

Меѓународни дестинации

Бугарија Германија Обединети Арапски Емирати Турција (оќе 1)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AKÇELİK DEMİR ÇELİK SAN. TİC. A.Ş , ID 144258

    mrs. sema karaman , Dış Ticaret
Директен телефон: +90-262-658****
GSM: +90-532-506****
Факс: ****
TR - Турција, , Izmit

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Транспорт на земјоделски производи  

Меѓународни дестинации

Јемен Бугарија Велика Британија Германија (оќе 15)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AKDENİZ ULUS.TAŞ.TİC.LTD.ŞTİ , ID 196854

    mr. GARİP BAKIR / FAHRİ SERBES , MÜDÜR
Директен телефон: +90-532-601****
GSM: +90-532-763****
Факс: ****
TR - Турција, , Adana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јордан Џорџија Азејберџан (оќе 19)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (1)

Akdeniz uluslararasi taşımacılık ticaret LTD. Şti , ID 354482

    mr. Yakup sert , nakliye sorumlusu
Директен телефон: +90-545-474****
GSM: +90-545-474****
Факс: ****
TR - Турција, , Adana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник , Превоз на неполни товари , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Бугарија Ирак (оќе 2)
Внатрешни дестинации

(оќе 10)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AKKAN LOJİSTİK MAKİNA DIŞ TİC. SAN. LTD.ŞTİ. , ID 769703

    mr. KADİR KALKAN , GENEL MÜDÜR
Директен телефон: +90-352-232****
GSM: +90-507-708****
Факс: +90-352-232 7****
TR - Турција, , Kayseri

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Корабен транспорт на контејнери , Превоз со кипер , Амалски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Австрија (оќе 40)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (6) Товари (0)

AKMUVA UAB , ID 494910

    mr. Linas , Dir
Директен телефон: +370-698-3****
GSM: +370-698-3****
Факс: +370-318-5****
LT - Литванија, Lazdijai

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Транспорт на земјоделски производи , Амалски услуги , Камиони за внатрешни превози , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Asia Јордан Џорџија Авганистан (оќе 71)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

AKSAKAL LOJİSTİK LTD , ID 116769

    mr. YAVUZ AKSAKAL , ŞİRKET SAHİBİ
Директен телефон: +90-533-930****
GSM: +90-532-553****
Факс: +90-212-640****
GE - Џорџија, , TBİLİSİ

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари , Царински услуги  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Бугарија Ерменија (оќе 15)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AKSUN TARIMSAL ÜRÜNLERİ A. S , ID 113551

    mrs. Duriye Memisoglı , Lojistik
Директен телефон: +90-324-234****
GSM: +90-533-950****
Факс: +90-324-234****
TR - Турција, , Mersin

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз на цели товари , Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Босна и Херцеговина Бугарија (оќе 12)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Aktur lojistik , ID 679969

    mr. Faruk Turaman , Sirket sahibi
Директен телефон: +90-535-397****
GSM: +90-535-397****
Факс: ****
TR - Турција, , Istanbul

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Камиони за меѓународни превози , Превоз со кипер , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Романија Русија Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Akyol trans taşımacılık ve depoculuk tic ltd şti , ID 155001

    mr. levent alpaslan , genel koordinatör
Директен телефон: +90-312-311****
GSM: +90-532-414****
Факс: ****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Албанија Босна и Херцеговина (оќе 13)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (2) Товари (1)

AL MA-SAVIK DOOEL , ID 142985

    mr. Dzoko Savik , upravitel
Директен телефон: +389-78-43****
GSM: +389-78-43****
Факс: +389-34-21****
MK - Македонија, , 1484 Богданци

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Транспорт на земјоделски производи , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белорусија Бугарија (оќе 7)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ALBATROS TRANS ve YILMAZER U.T.G.S.T LTD ŞTİ , ID 129480

    mr. Cahit Yilmaz , director
Директен телефон: +996-555-27****
GSM: +996-557-27****
Факс: +996-312-45****
KG - Кургистан, , Бишкек

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Камиони за меѓународни превози , Превоз со приколка со рамно лежиште , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Бугарија Индија Кургистан (оќе 4)
Внатрешни дестинации

(оќе 13)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ALBE LOJISTIK , ID 113387

    mr. Şahin Albe , Şirket Sahibi
Директен телефон: +90-352-327****
GSM: +90-533-035****
Факс: 90-352-327****
TR - Турција, , 38070 Kayseri

Категорија на фирмата: Други
Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник , Превоз со кипер , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (1)

ALDİRO LOGİSTİC S.R.L , ID 658287

    mr. DİNÇER ALPDOĞAN , ADMİNİSTATOR
Директен телефон: +40-735-338****
GSM: 230605188@+40-735-338****
Факс: ****
RO - Романија, , Bucharest

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Транспорт на земјоделски производи , Превоз на текстил , Превоз со кипер , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Албанија Белгија (оќе 29)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 1505 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа, Амалски услуги - Бугарија, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Складирање - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Превоз на опасни товари(ADR) - Бугарија, Корабен транспорт на контејнери - Бугарија, Транспорт на стакло - Бугарија, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Превоз со кипер - Бугарија, Складишни услуги - Бугарија, Превоз со кипер -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Складишни услуги -, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Транспорт на стакло -, Складирање -, Превоз со кипер - Турција, Превоз на опасни товари(ADR) - Турција, Складишни услуги - Турција, Камиони за внатрешни превози - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз на текстил - Турција, Транспорт на стакло - Турција, Складирање - Турција, Превоз со кипер - Романија, Превоз на опасни товари(ADR) - Романија, Складишни услуги - Романија, Камиони за внатрешни превози - Романија, Камиони за меѓународни превози - Романија, Превоз на текстил - Романија, Транспорт на стакло - Романија, Складирање - Романија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET