ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ПРЕВОЗ ОД СКЛАД ДО СКЛАД

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 17414 фирми

A.B.D TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 682569

    mrs. Victoria Mardari , dispecer
Директен телефон: +40-359-44****
GSM: +40-732-62****
Факс: +40-259-44****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Превоз со кипер , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 73)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D. TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 625111

    mr. Florian Gabor , Director General
Директен телефон: +40-729-62****
GSM: +40-729-62****
Факс: +40-259-41****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Превоз со камион ладилник , Колективен превоз , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Австрија Албанија (оќе 46)
Внатрешни дестинации

(оќе 37)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.S. MASTER TRANS S.R.L. , ID 241052

    . Mr. Adrian Stanciu - General Manager ,
Директен телефон: +40-21-411****
GSM: +40-744-48****
Факс: ****
RO - Романија, , Bucharest

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Романија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.Bettarino&C.SNC , ID 016394

    . Mr. Gaetano - titolare ,
Директен телефон: +39-039-606****
GSM: +39-348-876****
Факс: +39-039-606****
IT - Италија,

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Колективен превоз , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Италија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.G. Transporte & Handel GmbH , ID 108689

    mr. Szanto Gheorghe , Geschäftsführer
Директен телефон: 43-4352-4****
GSM: 43-676-926****
Факс: 43-4352-491****
AT - Австрија, 90- Klagenfurt am Woerthersee, 9431

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Колективен превоз , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.G.A.LOGISTICS LTD , ID 127894

    mrs. Tassova , Menager
Директен телефон: 359-2-088853****
GSM: 359-2-088853****
Факс: 359-2-945****
BG - Бугарија, , 1540 Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.M. D.o.o. , ID 251127

    mr. Aleksandar , Dispecer
Директен телефон: 381-14-22****
GSM: 381-63-133****
Факс: 381-14-24****
RS - Србија, , 14000 Valjevo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Колективен превоз , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.M.G. TRANS-TEAM SRL-D , ID 549994

    mrs. GHERGHEVICI ALINA , ADMINISTRATOR
Директен телефон: +40-767-59****
GSM: +40-767-59****
Факс: ****
RO - Романија, , Badosi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Амалски услуги , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Бугарија Германија (оќе 19)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.N.T. Nakliyat Tur.Tic.Ltd.Sti. , ID 199769

    mr. MURAT SELVİ , MÜDÜR
Директен телефон: 90-555-974****
GSM: 90-555-974****
Факс: 90-462-223****
TR - Турција, , 61100 Trabzon

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари , Камиони за меѓународни превози , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.N.T.Nakliyat Tur. ve Tic. Ltd. Şti. , ID 479785

    mr. murat selvi , genel koordinator
Директен телефон: 90-462-223****
GSM: 90-555-974****
Факс: 90-462-223****
TR - Турција, , 61030 Trabzon

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.N.T.Nakliyat Tur. ve Tic. Ltd. Şti. , ID 119672

    mr. Gökhan Uçar , Worker
Директен телефон: 90-462-223****
GSM: 90-533-301****
Факс: 90-462-223****
TR - Турција, , 61030 Trabzon

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Колективен превоз , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Турција
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P MARKO TRANS , ID 143337

    mr. Jemuovic Marko , Direktor
Директен телефон: 381-62-46****
GSM: 381-65-484****
Факс: 381-36-79****
RS - Србија, , 36344 Raška

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Камиони за внатрешни превози , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P Ostojić , ID 112998

    mr. Ostojic Željko , vlasnik
Директен телефон: 381, 381-2261****
GSM: 381, 381-6340****
Факс: 381-+381-2261****
RS - Србија, , 22000 Sremska Mitrovica

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз од склад до склад , Шпедиторски услуги , Колективен превоз , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P PETKOVIC , ID 529020

    mr. Stevo Petkovic , Direktor
Директен телефон: 381-13-36****
GSM: 381-63-21****
Факс: 381-13-36****
RS - Србија, , 26000 Pancevo

Категорија на фирмата: Други
Превоз од склад до склад , Превоз со кипер , Превоз на неполни товари , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (1) Товари (0)

A.P Sladjan Marković , ID 613690

    mr. Sladjan Marković , Direktor
Директен телефон: +381-69-346****
GSM: +381-64-646****
Факс: 381-15-34****
RS - Србија, , 15000 Šaba Šabac

Категорија на фирмата: Други
Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози , Колективен превоз , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P VAGIĆ JOVICA , ID 127907

    mr. JOVICA VAGIĆ , VLASNIK
Директен телефон: 381-22-34****
GSM: 381-64-116****
Факс: 381-22-34****
RS - Србија, , 22304 Novi Banovci

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P. BB Marinovic Radisa , ID 166828

    mr. Radisa Marinovic , Preduzetnik
Директен телефон: +381-60-130****
GSM: +381-60-130****
Факс: ****
RS - Србија, , Nova Varoš

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Босна и Херцеговина Словенија Србија (оќе 2)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P. BRČIN ĐURO , ID 328987

    mr. Brčin Đuro , vlasnik
Директен телефон: +381-69-160****
GSM: +381-63-160****
Факс: +381-37-88****
RS - Србија, , Kruševac

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации

(оќе 15)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P. DUGA M , ID 153269

    mr. Mikica Milikić , Direktor
Директен телефон: +381-032-45****
GSM: +381-064-635****
Факс: 381-032-45****
RS - Србија, , 32103 Čačak

Категорија на фирмата: Други
Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари , Камиони за меѓународни превози , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P. EMA-ŠPED PR. , ID 734620

    mr. Mirko Kartalija , preduzetnik
Директен телефон: +381-22-31****
GSM: +381-60-312****
Факс: 381-22-31****
RS - Србија, , 22300 Stara Pazova

Категорија на фирмата: Други
Превоз од склад до склад , Превоз на опасни товари(ADR) , Камиони за меѓународни превози , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (151)

A.P. MANIC ZORAN , ID 102286

    mr. Zoran , vlasnik
Директен телефон: +381-19-42****
GSM: +381-63-42****
Факс: 381-19-42****
RS - Србија, , 19000 Zajecar

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Камиони за внатрешни превози , Колективен превоз , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (9) Товари (14)

A.P. MARKO TRANS , ID 115423

    mr. Jemuovic Marko , direktor
Директен телефон: +381-65-484****
GSM: +381-65-484****
Факс: 381-36-79****
RS - Србија, , 36344 Baljevac

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Превоз со кипер , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P.O. MARJANOVIĆ , ID 123594

    mr. Mato Marjanović , direktor
Директен телефон: 385-95¸-911****
GSM: 385-95-911****
Факс: 385-22-66****
HR - Хрватска, 20- Split, 22300 Knin

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари , Колективен превоз , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Хрватска
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P.O. TRANSPORTI MARTIĆ , ID 102182

    mr. Gordan Zubčić , Dispo
Директен телефон: 385-1-383****
GSM: 385-91-383****
Факс: 385-1-383****
HR - Хрватска, 10- Zagreb, 10000 Zagreb

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз со камион ладилник , Камиони за меѓународни превози , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Хрватска
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P.R BADZA , ID 161281

    mr. Ivan Brzakovic , Vlasnik
Директен телефон: +381-65-314****
GSM: +381-18-80****
Факс: 381-18-80****
RS - Србија, , 18220 Aleksinac

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз од склад до склад , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Србија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (3) Товари (2)
Пронајдени се 17414 фирми
Клучни зборови: Камиони за внатрешни превози, Складирање, Превоз со контејнер, Шпедиторски услуги, Превоз на цели товари, Превоз на текстил, Транспорт на стакло, Камиони за меѓународни превози, Превоз со камион ладилник, Складишни услуги, Транспорт на градежни материјали, Превоз со кипер, Превоз од склад до склад, Куриерски услуги, Царински услуги, Превоз со кипер -, Складишни услуги -, Камиони за внатрешни превози -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Транспорт на стакло -, Складирање -, Превоз со камион ладилник -, Превоз со кипер - Србија, Складишни услуги - Србија, Камиони за внатрешни превози - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз на текстил - Србија, Транспорт на стакло - Србија, Складирање - Србија, Превоз со камион ладилник - Србија, Превоз со кипер - Турција, Складишни услуги - Турција, Камиони за внатрешни превози - Турција, Камиони за меѓународни превози - Турција, Превоз на текстил - Турција, Транспорт на стакло - Турција, Складирање - Турција, Превоз со камион ладилник - Турција, Превоз со кипер - Австрија, Складишни услуги - Австрија, Камиони за внатрешни превози - Австрија, Камиони за меѓународни превози - Австрија, Превоз на текстил - Австрија, Транспорт на стакло - Австрија, Складирање - Австрија, Превоз со камион ладилник - Австрија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Porth,
Држава:GB - Велика Британија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET