ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ПРЕВОЗ НА ТЕКСТИЛ - БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 1069 фирми

ASPERA-KOMERC DOOEL , ID 247265

    mr. Krstevski Marjan , Upravitel / Sopstvenik
Директен телефон: +389-31-42****
GSM: +389-70-21****
Факс: +389-31-42****
MK - Македонија, , Куманово

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Транспорт на земјоделски производи , Превоз на цели товари , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Белорусија (оќе 29)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ASPROM , ID 141605

    mr. Sashko Kamcev , upravitel
Директен телефон: +389-71-64****
GSM: +389-71-64****
Факс: +389-43-23****
MK - Македонија, , Велес

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на текстил , Транспорт на градежни материјали , Превоз на неполни товари , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Белорусија (оќе 37)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (10) Товари (209)

ASTUR INTERNATIONALE SPEDITION GMBH , ID 317011

    mr. Mahmut Muratli , DISPO
Директен телефон: +49-176-7001****
GSM: +49-204-3401****
Факс: ****
DE - Германија, , Gladbeck

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на неполни товари , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Австрија Азејберџан Белгија (оќе 21)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (43)

ATLAS GRUP BG OOD , ID 131232

    mr. Igor Mitreski , manager
Директен телефон: +389-70-26****
GSM: +359-70-26****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Други
Превоз на текстил , Шпедиторски услуги , Камиони за меѓународни превози , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Австрија Албанија Андора (оќе 38)
Внатрешни дестинации

(оќе 3)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ATM 91 EOOD , ID 190472

    mr. Dobrin Ivanov , CEO
Директен телефон: +359-2-809****
GSM: +359-88-860****
Факс: +359-2-971****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на текстил , Превоз со приколка со рамно лежиште , Шпедиторски услуги , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Андора Белгија (оќе 33)
Внатрешни дестинации

(оќе 22)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ATP STIL-TRANSPORT , ID 166230

    mr. Aleksandar Mitic , Vlasnik
Директен телефон: +381-69-66****
GSM: +381-65-575****
Факс: +381-69-66****
RS - Србија, , 11300 Smederevo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Камиони за внатрешни превози , Превоз со кипер , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Босна и Херцеговина Грција (оќе 6)
Внатрешни дестинации

(оќе 26)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUDIORENT CLAIR , ID 178950

    mr. Daniel Uhlmann , Logistics/Shipment Manager
Директен телефон: +41-61-756****
GSM: +41-79-380****
Факс: +41-61-756****
CH - Швајцарија, , Aesch

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на текстил , Превоз од склад до склад , Превоз со приколка со рамно лежиште , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AURORA LTD , ID 196886

    mr. Kirill , manager of logistic
Директен телефон: +7-4012-99****
GSM: +7-909-793****
Факс: +7-4012-99****
RU - Русија, , Kaliningrad

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Превоз на текстил , Превоз со камион ладилник , Превоз на цели товари , Камиони за меѓународни превози ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Австрија Азејберџан Белгија (оќе 25)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTO PREVOZNIK CUPIC ZORAN , ID 171619

    mr. Rade Cupic , poslovodja
Директен телефон: +382-68-52****
GSM: +382-68-52****
Факс: ****
ME - Црна Гора, , 84000 Bijelo Polje

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Камиони за внатрешни превози , Колективен превоз , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Босна и Херцеговина Србија Црна Гора
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (5) Товари (3)

AUTO PREVOZNIK FEDEKS , ID 100566

    mr. Nikola Vetic , direktor
Директен телефон: +381-64-300****
GSM: +381-60-417****
Факс: ****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Транспорт на стакло ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 12)
Внатрешни дестинации

(оќе 26)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTO PREVOZNIK TINTOR , ID 315438

    mrs. Dragana , logistika
Директен телефон: +381-11-834****
GSM: +381-63-36****
Факс: ****
RS - Србија, , 11000 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Камиони за внатрешни превози , Превоз со приколка со рамно лежиште , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Босна и Херцеговина Бугарија (оќе 11)
Внатрешни дестинации

(оќе 24)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTO PREVOZNIK ŽIVIĆ DEJAN ŽIVIĆ PR , ID 287106

    mr. Dejan Živić , Direktor
Директен телефон: +381-65-353****
GSM: +381-61-160****
Факс: +381-11-331****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Транспорт на земјоделски производи , Превоз на цели товари , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Босна и Херцеговина Бугарија (оќе 15)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTO.AZ.MMC , ID 168395

    mr. Ferid , mudur
Директен телефон: +994-55-521****
GSM: +994-50-247****
Факс: +994-70-703****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Воздушен превоз на товари , Камиони за внатрешни превози , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 73)
Внатрешни дестинации

(оќе 68)
Испрати порака Камиони (0) Товари (5)

Autodoprava Milan Jankovic , ID 106484

    mr. Milan Jankovic , Owner
Директен телефон: +420-605-86****
GSM: +420-608-26****
Факс: ****
CZ - Чешка, , Pardubice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Превоз со цистерна , Превоз од склад до склад , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Австрија (оќе 45)
Внатрешни дестинации

(оќе 9)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOLOGISTIC SRL , ID 200771

    mrs. Ionescu Mariana , Expeditor Transport
Директен телефон: +40-21-330-****
GSM: +40-723-60****
Факс: ****
RO - Романија, , Bucuresti

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на текстил , Транспорт на стакло , Транспорт со камион платформа , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Австрија Азејберџан Албанија (оќе 44)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOLOGISTICS , ID 443831

    mrs. Teona Gvadzabia , Sales Manager
Директен телефон: +995-32-233****
GSM: +995-577-31****
Факс: +995-32-237****
GE - Џорџија, , 0160 Tbilisi

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на текстил , Складишни услуги , Пакетирање , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Autologistics LTD , ID 757544

    mrs. Lia Gogilashvili , Director
Директен телефон: +995-322-33****
GSM: +995-599-17****
Факс: +995-322-37****
GE - Џорџија, , Tiflis

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Превоз на текстил , Складишни услуги , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOMAT-PRO-VLAŠIĆ d.o.o. , ID 495068

    mr. Todoroski Zlatko , Direktor
Директен телефон: +387-32-48****
GSM: +387-66-46****
Факс: +387-32-48****
BA - Босна и Херцеговина, , Kakanj

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Превоз на текстил , Пакетирање , Куриерски услуги , Превоз со камион ладилник ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Авганистан Австрија Азејберџан (оќе 41)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOPREVOZNICKA RADNJA FOX M , ID 742406

    mr. Milan Vukovic , Vlasnik
Директен телефон: +381-31-389****
GSM: +381-60-751****
Факс: +381-31-89****
RS - Србија, , Arilje

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Превоз со приколка со рамно лежиште , Превоз на неполни товари , Куриерски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Босна и Херцеговина Србија Хрватска (оќе 1)
Внатрешни дестинации

(оќе 10)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOPREVOZNIČKA RADNJA NILAS TRANS , ID 356347

    mr. Nebojša Radulović , Direktor
Директен телефон: +381-18-454****
GSM: +381-69-145****
Факс: ****
RS - Србија, , Niš

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Куриерски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Босна и Херцеговина Бугарија Македонија (оќе 4)
Внатрешни дестинации

(оќе 26)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOPREVOZNIK BAJRAM HADŽOVIĆ , ID 232973

    mr. Bajram , autoprevoznik
Директен телефон: +381-62-875****
GSM: +381-64-488****
Факс: ****
RS - Србија, , Sjenica

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 15)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOPREVOZNIK BANJAC TRANS , ID 279465

    mr. Predrag Banjac , vlasnik
Директен телефон: +381-63-718****
GSM: +381-63-775****
Факс: ****
RS - Србија, , 22300 Stara Pazova

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Камиони за внатрешни превози , Амалски услуги , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Словенија Србија Хрватска (оќе 1)
Внатрешни дестинации

(оќе 18)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOPREVOZNIK BASO , ID 864824

    mr. Zarko Basevic , Direktor
Директен телефон: +387-65-54****
GSM: +387-65-54****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Brcko

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Транспорт на земјоделски производи , Колективен превоз , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Босна и Херцеговина Бугарија Грција (оќе 6)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOPREVOZNIK BOSIC LJUBO sp. , ID 161852

    mr. Bosic Ljubo , Direktor
Директен телефон: +387-65-64****
GSM: +387-65-64****
Факс: ****
BA - Босна и Херцеговина, , Bosanski Samac

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Превоз на текстил , Транспорт на градежни материјали , Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Словенија Србија Унгарија (оќе 1)
Внатрешни дестинации

(оќе 2)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AUTOPREVOZNIK ČIMBUROVIĆ MILENKO , ID 323730

    mr. Nebojsa Cimburovic , direktor
Директен телефон: +381-63-60****
GSM: 230615979@+381-63-60****
Факс: ****
RS - Србија, , Beograd

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Превоз на текстил , Транспорт на градежни материјали , Превоз на опасни товари(ADR) , Пакетирање ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Србија Црна Гора
Внатрешни дестинации

(оќе 26)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 1069 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Босна и Херцеговина, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Транспорт на земјоделски производи - Босна и Херцеговина, Превоз со камион ладилник - Босна и Херцеговина, Шпедиторски услуги - Босна и Херцеговина, Превоз од склад до склад - Босна и Херцеговина, Превоз на неполни товари - Босна и Херцеговина, Превоз на цели товари - Босна и Херцеговина, Камиони за меѓународни превози - Босна и Херцеговина, Превоз со кипер - Босна и Херцеговина, Колективен превоз - Босна и Херцеговина, Превоз на текстил - Босна и Херцеговина, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник -, Транспорт на земјоделски производи -, Колективен превоз -, Превоз на цели товари -, Шпедиторски услуги -, Превоз од склад до склад -, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз на текстил - Србија, Превоз со камион ладилник - Србија, Транспорт на земјоделски производи - Србија, Колективен превоз - Србија, Превоз на цели товари - Србија, Шпедиторски услуги - Србија, Превоз од склад до склад - Србија, Камиони за меѓународни превози - Црна Гора, Превоз на текстил - Црна Гора, Превоз со камион ладилник - Црна Гора, Транспорт на земјоделски производи - Црна Гора, Колективен превоз - Црна Гора, Превоз на цели товари - Црна Гора, Шпедиторски услуги - Црна Гора, Превоз од склад до склад - Црна Гора

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET