ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ - БУГАРИЈА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 2443 фирми

"Bey-teks 2011" EOOD , ID 922863

    mr. Beysim , Upravitel
Директен телефон: +359-877-49****
GSM: +359-888-91****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Karamantsi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Транспорт на градежни материјали  

Меѓународни дестинации

Бугарија Турција
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"BG Logic" ЕООD , ID 150278

    mr. Константин Досев , управител
Директен телефон: +359-888-99****
GSM: +359-888-99****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Други
Камиони за внатрешни превози , Куриерски услуги , Превоз на цели товари , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Бугарија Велика Британија Германија (оќе 9)
Внатрешни дестинации

(оќе 19)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"IKDOM" LLC , ID 197377

    mr. Daler Muzafarov , Manager
Директен телефон: +992-93-555-0****
GSM: +992-93-555-0****
Факс: ****
TJ - Таџикистан, , 734003

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за внатрешни превози , Превоз со кипер , Воздушен превоз на товари , Железнички превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Азејберџан (оќе 20)
Внатрешни дестинации

(оќе 6)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"NINEX- ING"DOO , ID 209318

    mr. Stojilkovic Bratislav , direktor
Директен телефон: +381-16-24****
GSM: +381-69-432****
Факс: ****
RS - Србија, , Leskovac

Категорија на фирмата: Други
Камиони за внатрешни превози , Камиони за меѓународни превози , Амалски услуги , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 19)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (2) Товари (6)

"Transport Union"SRL , ID 161119

    . Leonid , meneger
Директен телефон: 373-68-69****
GSM: 373-68-69****
Факс: ****
MD - Молдова, , 33 Tiraspol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Транспорт на градежни материјали , Превоз на цели товари , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан Албанија (оќе 45)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

"VOTE" radnja za prevoz robe u drumskom saobracaju , ID 194261

    mr. Zoran , Vlasnik
Директен телефон: +381-63-40****
GSM: +381-63-40****
Факс: ****
RS - Србија, , 18000 Niš

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Камиони за меѓународни превози , Превоз на текстил , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Бугарија Грција Македонија (оќе 6)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"ГРУП ПЛЮС"ООД , ID 970027

    mrs. Наталия Борисова , директор
Директен телефон: +359-2-936****
GSM: +359-2-936****
Факс: +359-2-936****
BG - Бугарија, , Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад , Колективен превоз  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

(оќе 20)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4-D.M. D.O.O. , ID 109090

    mr. Dalibor Milutinovic , direktor
Директен телефон: 381-35-856****
GSM: 381-63-60****
Факс: 381-35-856****
RS - Србија, , 35250 Paraćin

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Превоз на неполни товари , Превоз на цели товари , Превоз на текстил ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Бугарија Грција Македонија (оќе 5)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A Q ООD , ID 169982

    mr. Mihail Marin , Forwarders
Директен телефон: 359-2-483****
GSM: 359-885-24****
Факс: 359-887-16****
BG - Бугарија, , 1225 Sofia

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за внатрешни превози , Шпедиторски услуги , Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A P CONSULT LTD , ID 174186

    mrs. Elena Peneva , Manager
Директен телефон: +359-2-873****
GSM: +359-89-980****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Камиони за внатрешни превози , Превоз со кипер , Камиони за меѓународни превози , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Австрија Андора (оќе 44)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A-2 D.O.O , ID 157205

    mr. Nebojsa Jorgic , Logistics Menager
Директен телефон: +381-37-4****
GSM: +381-63-66****
Факс: +381-37-45****
RS - Србија, , Kruševac

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за внатрешни превози , Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Белорусија (оќе 28)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A-CONI ALEKSANDAR DOOEL , ID 449645

    mr. Maja Conik , asistent
Директен телефон: +389-2-3217****
GSM: +389-70-27****
Факс: ****
MK - Македонија, , Скопје

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Камиони за внатрешни превози , Превоз со кипер , Колективен превоз , Транспорт со камион платформа ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Бугарија Германија Грција (оќе 8)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 682569

    mrs. Victoria Mardari , dispecer
Директен телефон: +40-359-44****
GSM: +40-732-62****
Факс: +40-259-44****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за внатрешни превози , Куриерски услуги , Складирање , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 73)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D. TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 625111

    mr. Florian Gabor , Director General
Директен телефон: +40-729-62****
GSM: +40-729-62****
Факс: +40-259-41****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за внатрешни превози , Превоз од склад до склад , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз со контејнер ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Австрија Албанија (оќе 46)
Внатрешни дестинации

(оќе 37)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.M.G. TRANS-TEAM SRL-D , ID 549994

    mrs. GHERGHEVICI ALINA , ADMINISTRATOR
Директен телефон: +40-767-59****
GSM: +40-767-59****
Факс: ****
RO - Романија, , Badosi

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Куриерски услуги , Превоз на цели товари , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Бугарија Германија (оќе 19)
Внатрешни дестинации

(оќе 38)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P. MANIC ZORAN , ID 102286

    mr. Zoran , vlasnik
Директен телефон: +381-19-42****
GSM: +381-63-42****
Факс: 381-19-42****
RS - Србија, , 19000 Zajecar

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Камиони за меѓународни превози , Колективен превоз , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Србија
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (9) Товари (14)

A.T.U.R. VBS LAZAREVIC , ID 357278

    mr. Boban Lazarevic , ŠEF
Директен телефон: +381-62-829****
GSM: +381-62-829****
Факс: ****
RS - Србија, , Vranje

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Бугарија Грција Македонија Романија (оќе 1)
Внатрешни дестинации

(оќе 19)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AB Com Services B.V. , ID 140891

    mr. Voronkin Dmitrii , директор
Директен телефон: +31-10-495****
GSM: +31-64-169****
Факс: ****
NL - Холандија, , Rotterdam

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Амалски услуги , Пакетирање , Воздушен превоз на товари ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Азејберџан Белгија Белорусија (оќе 27)
Внатрешни дестинации

(оќе 5)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AB-BEŠO d.o.o. , ID 792201

    mr. Ahmo Bešlaga , direktor
Директен телефон: +386-1-561****
GSM: +386-41-79****
Факс: +386-1-561****
SI - Словенија, , 1000 Ljubljana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Превоз од склад до склад , Камиони за меѓународни превози , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Босна и Херцеговина Бугарија Германија (оќе 13)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AB-LOGISTIC LTD , ID 139270

    mr. Александър Валериев Бръмбаров , РЪКОВОДИТЕЛ ОТДЕЛ В ТРАНСПОРТА
Директен телефон: +359-90****
GSM: +359-893-37-3****
Факс: ****
BG - Бугарија, , Purvomay

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Превоз со приколка со рамно лежиште  

Меѓународни дестинации

Бугарија
Внатрешни дестинации

(оќе 22)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABA LOGISTICS , ID 138560

    mr. Bakhtiyar Alizadeh , General manager
Директен телефон: +994-50-210****
GSM: +994-50-210****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за внатрешни превози , Превоз со камион ладилник , Складирање , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Asia Јемен Јордан Џорџија (оќе 60)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (2) Товари (9)

ABC Trading , ID 628563

    mr. Frere Patsonikas , Director
Директен телефон: +30-55-4422****
GSM: +30-225-21687****
Факс: ****
GR - Грција, , Athens

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Камиони за внатрешни превози , Складирање , Транспорт на земјоделски производи  

Меѓународни дестинации

Австрија Бугарија Грција Ерменија (оќе 1)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

Acik Euro Trans Artur Lada , ID 203613

    mr. Artur Lada , Owner
Директен телефон: +48-53-134****
GSM: +48-53-134****
Факс: ****
PL - Полска, , Barcice

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Транспорт на стакло ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACR LOJİSTİK ve TAŞIMACILIK HİZMETLERİ , ID 564521

    mr. TEVFİK ACAR , YÖNETİCİ
Директен телефон: +90-544-732****
GSM: +90-544-732****
Факс: ****
TR - Турција, , Ankara

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за внатрешни превози , Превоз со кипер , Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Бугарија Германија Иран Туркменистан (оќе 3)
Внатрешни дестинации

(оќе 77)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ACT LOGISTICS AD , ID 111352

    mr. Svetoslav Kazakov , Manager Forwarding & Logistics
Директен телефон: +359-2-807****
GSM: +359-886-81****
Факс: +359-2-807 ****
BG - Бугарија, , Kazichene

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Камиони за внатрешни превози , Пакетирање , Превоз на текстил , Превоз на цели товари ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан Џорџија (оќе 70)
Внатрешни дестинации

(оќе 23)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 2443 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа, Камиони за меѓународни превози - Бугарија, Складирање - Бугарија, Превоз со камион ладилник - Бугарија, Камиони за внатрешни превози - Бугарија, Царински услуги - Бугарија, Складишни услуги - Бугарија, Транспорт на градежни материјали - Бугарија, Превоз на опасни товари(ADR) - Бугарија, Превоз на текстил - Бугарија, Амалски услуги - Бугарија, Камиони за внатрешни превози -, Транспорт на градежни материјали -, Превоз на опасни товари(ADR) -, Складишни услуги -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Складирање -, Амалски услуги -, Камиони за внатрешни превози - Србија, Транспорт на градежни материјали - Србија, Превоз на опасни товари(ADR) - Србија, Складишни услуги - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз на текстил - Србија, Складирање - Србија, Амалски услуги - Србија, Камиони за внатрешни превози - Романија, Транспорт на градежни материјали - Романија, Превоз на опасни товари(ADR) - Романија, Складишни услуги - Романија, Камиони за меѓународни превози - Романија, Превоз на текстил - Романија, Складирање - Романија, Амалски услуги - Романија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET