ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ - ЦРНА ГОРА

ПРЕБАРУВАЊЕ НА ФИРМИ

Пребарување на фирми во каталогот на Каргоагент.

Меѓународни дестинации
Австрија
Авганистан
Албанија
Андора
Ерменија
Asia
Азејберџан
Белгија
Бугарија
Бахрaин
Босна и Херцеговина
Белорусија
Швајцарија
Кина
Кипар
Чешка
Германија
Данска
Алжир
Шпанија
Египет
Естонија
Франција
Финска
Лихтенштајн
Велика Британија
Џорџија
Грција
Унгарија
Јордан
Хрватска
Италија
Израел
Индија
Иран
Ирска
Ирак
Исланд
Кургистан
Кувајт
Казаџстан
Луксембург
Либија
Литванија
Латвија
Малта
Мароко
Монако
Молдова
Црна Гора
Македонија
Монголија
Норвешка
Холандија
Оман
Португалија
Пакистан
Полска
Катар
Либанон
Романија
Русија
Шведска
Саудиска Арабија
Словачка
Словенија
Сан Марино
Србија
Сирија
Таџикистан
Туркменистан
Турција
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Тунис
Украина
Обединети Арапски Емирати
Узбекистан
Јемен

Пронајдени се 2494 фирми

"EXODUS 2011" , ID 967645

    mr. Сергей Иванович , директор
Директен телефон: +380-93-1415****
GSM: +380-63-8401****
Факс: +380-97-3833****
UA - Украина, Chop

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник , Царински услуги , Превоз на опасни товари(ADR) ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Авганистан Австрија (оќе 56)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"MAXI TRADE" D.O.O , ID 308620

    mr. Željko Knežević , Izvršni direktor
Директен телефон: 382-67-24****
GSM: 382-67-24****
Факс: 382-40-20****
ME - Црна Гора, 81- Podgorica, 81400 Nikšić

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Црна Гора
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

"Transport Union"SRL , ID 161119

    . Leonid , meneger
Директен телефон: 373-68-69****
GSM: 373-68-69****
Факс: ****
MD - Молдова, , 33 Tiraspol

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Транспорт на градежни материјали , Железнички превоз на товари , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Австрија Азејберџан Албанија (оќе 45)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)

"VOTE" radnja za prevoz robe u drumskom saobracaju , ID 194261

    mr. Zoran , Vlasnik
Директен телефон: +381-63-40****
GSM: +381-63-40****
Факс: ****
RS - Србија, , 18000 Niš

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз на неполни товари , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Бугарија Грција Македонија (оќе 6)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

011 NIVA DOO , ID 827212

    mr. Milenovic Goran , menager
Директен телефон: +381-11-355****
GSM: +381-63-24****
Факс: ****
RS - Србија, , 11000 Beograd

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад , Куриерски услуги  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Босна и Херцеговина (оќе 20)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

24VIP LS , ID 128283

    mr. Leon Kozarić , Međunarodni Transportni Agent
Директен телефон: +387-33-756****
GSM: +387-63-990****
Факс: +387-33- 756****
BA - Босна и Херцеговина, , Sarajevo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Превоз на неполни товари , Шпедиторски услуги , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Босна и Херцеговина Велика Британија (оќе 23)
Внатрешни дестинации

(оќе 8)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

4-D.M. D.O.O. , ID 109090

    mr. Dalibor Milutinovic , direktor
Директен телефон: 381-35-856****
GSM: 381-63-60****
Факс: 381-35-856****
RS - Србија, , 35250 Paraćin

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад , Превоз на неполни товари , Транспорт на градежни материјали ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Бугарија Грција Македонија (оќе 5)
Внатрешни дестинации

Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

8. MART D.O.O , ID 570529

    mr. Radomir Raicevic , Direktor
Директен телефон: +382-68-72****
GSM: +382-69-03****
Факс: +382-30-31****
ME - Црна Гора, , Bar

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Складишни услуги , Складирање , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Белорусија Босна и Херцеговина Италија (оќе 5)
Внатрешни дестинации
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A I B GLOBAL LOGISTICS DOOEL , ID 679146

    mr. Aleksandar , Manager
Директен телефон: +389-71-29****
GSM: +389-71-29****
Факс: ****
MK - Македонија, , Гевгелија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Транспорт на земјоделски производи , Превоз со камион ладилник  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Белорусија (оќе 30)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (4) Товари (0)

A P CONSULT LTD , ID 174186

    mrs. Elena Peneva , Manager
Директен телефон: +359-2-873****
GSM: +359-89-980****
Факс: ****
BG - Бугарија, , 1000 Sofia

Категорија на фирмата: Шпедитерска фирма / Шпедитeр
Камиони за меѓународни превози , Превоз на текстил , Воздушен превоз на товари , Превоз со кипер ...  

Меѓународни дестинации

Asia Џорџија Австрија Андора (оќе 44)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A&S CARGO TRANSPORT , ID 171026

    mr. Arpad Bartus , Direktor
Директен телефон: +381-64-150****
GSM: +381-64-150****
Факс: 381-24-67****
RS - Србија, , 24000 Subotica

Категорија на фирмата: Други
Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари , Превоз на неполни товари , Колективен превоз ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Босна и Херцеговина Германија (оќе 10)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A-2 D.O.O , ID 157205

    mr. Nebojsa Jorgic , Logistics Menager
Директен телефон: +381-37-4****
GSM: +381-63-66****
Факс: +381-37-45****
RS - Србија, , Kruševac

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник , Колективен превоз , Складишни услуги ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Албанија Белгија Белорусија (оќе 28)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.B.D. TRANSPORT LOGISTIC SRL , ID 625111

    mr. Florian Gabor , Director General
Директен телефон: +40-729-62****
GSM: +40-729-62****
Факс: +40-259-41****
RO - Романија, , Oradea

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Колективен превоз , Складишни услуги , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Џорџија Австрија Албанија (оќе 46)
Внатрешни дестинации

(оќе 37)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.M.BURGAZ TRANS EOOD , ID 766556

    mr. AHMED AHMED , UPRAVITEL
Директен телефон: +359-32636110-3263****
GSM: +359-878738111-87873****
Факс: +359-32636111-3263****
BG - Бугарија, , Plovdiv

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Превоз на опасни товари(ADR) , Превоз на цели товари , Превоз со приколка со рамно лежиште ...  

Меѓународни дестинации

Џорџија Босна и Херцеговина Бугарија Германија (оќе 20)
Внатрешни дестинации

(оќе 12)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P. BB Marinovic Radisa , ID 166828

    mr. Radisa Marinovic , Preduzetnik
Директен телефон: +381-60-130****
GSM: +381-60-130****
Факс: ****
RS - Србија, , Nova Varoš

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари , Колективен превоз , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Албанија Босна и Херцеговина Словенија Србија (оќе 2)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P. BORIS ZEČIĆ d.o.o. , ID 988781

    mr. Boris Zečić , vlasnik
Директен телефон: +385-95-514****
GSM: +385-95-514****
Факс: +385-21-86****
HR - Хрватска, , Omiš

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Словенија Србија Хрватска (оќе 1)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P.O. DAL TRANS , ID 183630

    mr. Danijel Lončar , Vlasnik
Директен телефон: +385-98-36****
GSM: +385-98-36****
Факс: ****
HR - Хрватска, , Rijeka

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз со контејнер  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Германија Грција Италија (оќе 12)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

a.p.r MIS TRANS , ID 139716

    mr. tasic sladjan , prevoz u drumskom saobracaju
Директен телефон: +381-064-514****
GSM: +381-063-44****
Факс: +381-017-781****
RS - Србија, , Surdulica

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Камиони за внатрешни превози , Превоз на цели товари  

Меѓународни дестинации

Македонија Романија Србија Црна Гора
Внатрешни дестинации

(оќе 26)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.P.R. VOZI MIŠKO , ID 151844

    mr. Miloš Vujović , Direktor
Директен телефон: +381-64-113****
GSM: +381-64-113****
Факс: ****
RS - Србија, , Kraljevo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад , Камиони за внатрешни превози , Превоз на неполни товари ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Македонија Словенија Србија (оќе 2)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.T. La Espada S.L. , ID 115538

    mr. Pedro Campillo , CEO
Директен телефон: +34-968-68****
GSM: +34-699-46****
Факс: +34-968-69****
ES - Шпанија, , Ceuti

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Воздушен превоз на товари , Превоз со камион ладилник , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Asia Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Јемен Јордан (оќе 74)
Внатрешни дестинации

(оќе 45)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

A.Z.R. BEŠONI BEŠEVIČ MIODRAG PR , ID 405348

    mr. Miloš Bešević , Radnik
Директен телефон: +38132-32-70****
GSM: +381-60-540****
Факс: +38132-32-70****
RS - Србија, , Gornji Milanovac

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Транспорт на градежни материјали , Транспорт на земјоделски производи , Камиони за внатрешни превози ...  

Меѓународни дестинации

Босна и Херцеговина Македонија Романија Словенија (оќе 4)
Внатрешни дестинации

(оќе 26)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

AB-BEŠO d.o.o. , ID 792201

    mr. Ahmo Bešlaga , direktor
Директен телефон: +386-1-561****
GSM: +386-41-79****
Факс: +386-1-561****
SI - Словенија, , 1000 Ljubljana

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз на цели товари , Камиони за внатрешни превози , Превоз од склад до склад ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Босна и Херцеговина Бугарија Германија (оќе 13)
Внатрешни дестинации


Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABA LOGISTICS , ID 138560

    mr. Bakhtiyar Alizadeh , General manager
Директен телефон: +994-50-210****
GSM: +994-50-210****
Факс: ****
AZ - Азејберџан, , Baku

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Превоз со камион ладилник , Транспорт на градежни материјали , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Asia Јемен Јордан Џорџија (оќе 60)
Внатрешни дестинации

(оќе 4)
Испрати порака Камиони (3) Товари (1)

ABC JUKAN d.o.o. , ID 943749

    mr. Nedim Aljić , dispečer
Директен телефон: +387-35-71****
GSM: +387-61-94****
Факс: +387-35-71****
BA - Босна и Херцеговина, , Gracanica

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Камиони за меѓународни превози , Превоз од склад до склад , Колективен превоз , Транспорт на земјоделски производи ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Босна и Херцеговина Германија (оќе 10)
Внатрешни дестинации

(оќе 1)
Испрати порака Камиони (0) Товари (0)

ABC Logistics OÜ , ID 963585

    mrs. Julia Schmidt , sea department
Директен телефон: +372-6-65****
GSM: +372-58-08****
Факс: ****
EE - Естонија, , Tallinn

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Камиони за меѓународни превози , Превоз со контејнер , Складирање , Шпедиторски услуги ...  

Меѓународни дестинации

Австрија Белгија Белорусија Бугарија (оќе 37)
Внатрешни дестинацииИспрати порака Камиони (0) Товари (0)
Пронајдени се 2494 фирми
Клучни зборови: транспортни фирми во Црна Гора, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа, Превоз на текстил - Црна Гора, Превоз на цели товари - Црна Гора, Камиони за меѓународни превози - Црна Гора, Шпедиторски услуги - Црна Гора, Транспорт на градежни материјали - Црна Гора, Превоз со камион ладилник - Црна Гора, Царински услуги - Црна Гора, Колективен превоз - Црна Гора, Камиони за внатрешни превози - Црна Гора, Превоз на опасни товари(ADR) - Црна Гора, Превоз на опасни товари(ADR) -, Камиони за меѓународни превози -, Превоз на текстил -, Превоз со камион ладилник -, Царински услуги -, Транспорт на градежни материјали -, Превоз на цели товари -, Шпедиторски услуги -, Превоз на опасни товари(ADR) - Србија, Камиони за меѓународни превози - Србија, Превоз на текстил - Србија, Превоз со камион ладилник - Србија, Царински услуги - Србија, Транспорт на градежни материјали - Србија, Превоз на цели товари - Србија, Шпедиторски услуги - Србија, Превоз на опасни товари(ADR) - Босна и Херцеговина, Камиони за меѓународни превози - Босна и Херцеговина, Превоз на текстил - Босна и Херцеговина, Превоз со камион ладилник - Босна и Херцеговина, Царински услуги - Босна и Херцеговина, Транспорт на градежни материјали - Босна и Херцеговина, Превоз на цели товари - Босна и Херцеговина, Шпедиторски услуги - Босна и Херцеговина

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Dobrich,
Држава:BG - Бугарија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET