ТРАНСПОРТНИ ВЕСТИ АМСМ УСЛУГИ – ПОМОШ НА ПАТ (СПИ) И НЕЈЗИНИОТ СТРУЧЕН ТИМ ВИ СЕ ДОСТАПНИ 24 ЧАСА/365 ДЕНА ВО ГОДИНАТА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПОВЕЌЕ ОД 50 РАЗЛИЧНИ ДЕФЕКТИ НА САМОТО МЕСТО

АМСМ УСЛУГИ – ПОМОШ НА ПАТ (СПИ) И НЕЈЗИНИОТ СТРУЧЕН ТИМ ВИ СЕ ДОСТАПНИ 24 ЧАСА/365 ДЕНА ВО ГОДИНАТА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПОВЕЌЕ ОД 50 РАЗЛИЧНИ ДЕФЕКТИ НА САМОТО МЕСТО

АМСМ Услуги – Помош на пат (СПИ) и нејзиниот стручен тим ви се достапни 24 часа/365 дена во годината за отстранување на повеќе од 50 различни дефекти на самото место

За помош на пат на територијата на Република Македонија повикајте 196 (и за повик од фиксен и за повик од мобилен телефон) или повикајте +389 2 3181 196 ако се наоѓате надвор од Македонија.
Ако сте член на АМСМ и поседувате некој од АМСМ членските пакети (Classic, Europe Premium, Light, Business или Business Europe Premium), при повикување на 196 задолжително наведете дека сте член на АМСМ, за да ги добиете попустите и поволностите предвидени за членовите на АМСМ.
повеќе...

Било на територијата на Република Македонија или надвор од неа, АМСМ Услуги – СПИ ќе ви помогне на самото место во случај на дефект на возилото и ќе ви обезбеди отстранување на повеќе од 50 видови дефекти, меѓу кои и:

  1. замена на резервно тркало,
  2. дотур на гориво,
  3. дотур на масло и течност во системот за ладење,
  4. поправка на електронските системи за осветлување,
  5. отстранување на можни грешки во компјутерските системи на новите возила (on-board дијагностика) и сл.

АМСМ Услуги – СПИ располага со 27 современо опремени возила за помош на пат и повеќе од 40 возачи-механичари, специјално оспособени за отстранување на дефекти на самото место.


 

 

 

 БЕТОН АД Скопје известува дека од 21.07.2020 ќе започне со изведување на градежни активности на регионалниот п...

Поправка и рехабилитација на државен пат Р1309, делница Кочани- Пониква (II фаза)“, при што ќе има изменет ре...

Сите вести »

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight france logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 77185 Lognes,
Држава:FR - Франција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET