TMS softver za upravljanje transportnim preduzećima:

Kontrolisanje i upravljanje kamiona i tereta Rad po odeljenjima i prava na pristup informacijama. Špedicija i Cross-docking (pretovari). Statusi tovara i vozila. Integracije sa GPS sistemom. Inteligentno fakturisanje, praćenje plaćanja. Finansijski izveštaj firme, vozila i vozača. Aplikacija za vozače. Besplatna demo verzija. +381114146410


Transport – organizer.com

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО СЛОВЕНИЈА

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА СЛОВЕНИЈА

Во секцијата "Транспортeн каталог за Словенија" ќе најдете информација за камионите и товарите од и до Словенија во транспортната берза, како и за транспортните фирми од Словенија, регистрирани на нашиот сајт. Може да пребарувате фирми за транспорт и логистика според различни критериуми- транспортни, логистички, увозници , извозници , трговци, превезувачи, шпедитери, производители, амалски услуги и т.н.. Ќе откриете линкове за пребарување на камиони и товари според различни критериуми- внатрешен транспорт, меѓународен транспорт, вид камион- церада, контејнер, цистерна, ладилник, мега и т.н..

Освен за Словенија кај нас ќе најдете и транспортни каталози за соседните држави. Може да разгледате транспортните каталози на Унгарија, Италија, Хрватска, Австрија за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирми за транспорт и логистика за секоја од нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави во Европската унија (ЕУ). Може да ги разгледате транспортните каталози на Франција, Велика Британија, Италија, Шпанија, Полска, Романија и останатите држави членки на Европска унија (ЕУ) за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во нашиот транспортен каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката во останатите држави во Јужна Европа. Може да ги разгледате транспортните каталози на Турција, Италија, Шпанија, Грција, Португалија, Србија и останатите држави во Јужна Европа за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Во транспортниот каталог ќе најдете информација за транспортот и логистиката и за останатите држави во Европа. Може да ги разгледате транспортните каталози на Русија, Германија, Турција, Франција, Велика Британија, Италија, Србија и сите останати држави во Европа за информација за внатрешни товари во нив , камиони за меѓународни превози од и до секоја земја, каталог на фирмите за транспорт и логистика за секоја от нив.

Со помошта на нашиот "Транспортeн каталог" може да најдете слободни меѓународни и внатрешни камиони и товари по најбрзиот начин, како и транспортни фирми во различни категории во 78 држави во Европа, Азија, Африка. Може да пребарувате информација за транспорт и логистика по држави, региони и градови.


Клучни зборови: транспорт и логистика Словенија, транспорт и логистика Европска унија(ЕУ), транспорт и логистика Јужна Европа, транспорт и логистика Европа

СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ ОД И ДО СЛОВЕНИЈА

Изберете список со слободни камиони за меѓународни превози од и до Словенија по различни типови камиони.

камиони од тип Полуприколка со церада за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Мега за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Сандучар за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Ладилник за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Полуприколка за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Комбе за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Киперка за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Тандем за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Мал камион до 7.5t за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Цистерна / tank container за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Платформа - Flat Rack за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Кој било за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Специјализиран камион за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Полуприколка кипер за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Bus за меѓународни превози од и до Словенија камиони од тип Van за меѓународни превози од и до Словенија


камиони за меѓународни превози од и до Словенија


Клучни зборови: слободни камиони од и до Словенија, слободни камиони Европска унија(ЕУ), слободни камиони Јужна Европа, слободни камиони Европа

СЛОБОДНИ КАМИОНИ ЗА ВНАТРЕШНИ ПРЕВОЗИ ВО СЛОВЕНИЈА

Изберете список со понуди за слободни камиони за внатрешни превози во Словенија по тип на камион.


Клучни зборови: слободни камиони во Словенија

МЕЃУНАРОДНИ ТОВАРИ ОД И ДО СЛОВЕНИЈА

Изберете список со понуди за меѓународни товари од и до Словенија по типот на бараниот камион за превоз.

меѓународни товари за камион од тип   од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со церада од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Мега од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Сандучар од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Ладилник од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Комбе од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Киперка од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Камион кипер од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Тандем од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Мал камион до 7.5t од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Цистерна / tank container од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Платформа - Flat Rack од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' / 45' од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Контејнер 20' / 40' (Reefer) од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Кој било од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка со подвижен под од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Специјализиран камион од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Полуприколка кипер од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Bus од и до Словенија меѓународни товари за камион од тип Van од и до Словенија


меѓународни товари од и до Словенија


Клучни зборови: товари од и до Словенија, товари Европска унија(ЕУ), товари Јужна Европа, товари Европа

ВНАТРЕШНИ ТОВАРИ ВО СЛОВЕНИЈА

Изберете список со внатрешни товари во Словенија по типот на бараниот камион за превоз.


Клучни зборови: внатрешни товари во Словенија

ФИРМИ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА ВО СЛОВЕНИЈА

Изберете список со фирми за транспорт и логистика во Словенија по категоријата на фирмата во каталогот.


Клучни зборови: транспортни фирми во Словенија, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТЕН КАТАЛОГ ЗА СЛОВЕНИЈА ПО ОБЛАСТИ

Изберете транспортен каталог за определен регион во Словенија, за да разгледате информација за транспортот и логистиката во него.

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.


Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Скопје,
Држава:MK - Македонија

dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) Cargoagent.NET