ТРГОВСКА ФИРМА / ПРОИЗВОДИТЕЛ, ID 121054 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА AASDDASDA

aasddasda, ID 121054Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: Mladost 3 bl 12
Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Датум на регистрација во системот: 23 Jun 2015
Телефон : +359-2-986****
Телефон 2: ****
Факс: +359-2-987****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: aasddasda, Трговски фирми производители, Трговски фирми производители в Sofia, Трговски фирми производители в  , Трговски фирми производители в Бугарија, Трговски фирми производители Балкански полуостров, Трговски фирми производители Източна Европа, Трговски фирми производители Европска унија(ЕУ), Трговски фирми производители Европа, транспортни фирми во Sofia, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРГОВСКИ ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ - Sofia, , БугаријаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Производител
Град: Sofia,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Užice,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET