ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 268953 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА A & P 84 LTD

A & P 84 Ltd, ID 268953Град: Pazardzhik,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: Rila 50
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 15 Dec 2015
Телефон : +359-899-32****
Телефон 2: ****
Факс: +359-899-32****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: A & P 84 Ltd, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в Пазарджик, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Бугарија, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европска унија(ЕУ), Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во Пазарджик, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Pazardzhik, , БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Pazardzhik,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Pazardzhik,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 4400 Pazardzhik,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1 Pazardzhik,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Atyrau,
Држава:KZ - Казаџстан


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET