ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 182514 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА "ЕВРОМАР"ЕООД

"Евромар"ЕООД, ID 182514Град: 2825 ,
Држава:BG - Бугарија
Адреса: Струмяни
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 18 Jan 2007
Телефон : 359-73-89****
Телефон 2: 3****
Факс: 359-73-89****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: "Евромар"ЕООД, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 2825 с.Струмяни, Транспортни фирми / Превозници в Бугарија, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европска унија(ЕУ), Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во 2825 с.Струмяни, транспортни фирми во Бугарија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми Европска унија(ЕУ), транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - БугаријаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 3700 Vidin,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Sandanski,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Kyustendil,
Држава:BG - Бугарија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 3600 Lom,
Држава:BG - Бугарија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

ankara horoz lojİstİk kargo hİz. ve tİc. a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET