ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 117069 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА -

-, ID 117069Град: Antakya,
Држава:TR - Турција
Адреса: Defne Hatay
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 28 Jan 2015
Телефон : +90-537-295****
Телефон 2: ****
Факс: +90-537-295****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: -, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в Antakya, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Турција, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Југозападна Азија, Транспортни фирми / Превозници Јужна Европа, Транспортни фирми / Превозници Југозападна Азия, Транспортни фирми / Превозници Европа, Транспортни фирми / Превозници Азија, транспортни фирми во Antakya, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Antakya, , ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Antakya,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Antakya,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Antakya,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 31000 Antakya,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

belisar d.o.o. logo

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Brcko,
Држава:BA - Босна и Херцеговина


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET