ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 164263 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА .

., ID 164263Град: 06000 Ankara,
Држава:TR - Турција
Адреса: Ankara
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 20 Nov 2012
Телефон : 90-312-278****
Телефон 2: ****
Факс: 90-312-278****
WEB сајт:
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: ., Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в 06000 Ankara, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Турција, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Југозападна Азија, Транспортни фирми / Превозници Јужна Европа, Транспортни фирми / Превозници Југозападна Азия, Транспортни фирми / Превозници Европа, Транспортни фирми / Превозници Азија, транспортни фирми во 06000 Ankara, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - 06000 Ankara, , ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 06830 Ankara,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ankara,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET