ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 679146 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА A I B GLOBAL LOGISTICS DOOEL

A I B GLOBAL LOGISTICS DOOEL, ID 679146Град: Гевгелија,
Држава:MK - Македонија
Адреса: ул. Индустриска Зона бр. 40 Негорци
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 06 Aug 2015
Телефон : +389-71-29****
Телефон 2: +389-70-22****
Факс: +389-71-29****
WEB сајт: www.ablogistics.mk
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: A I B GLOBAL LOGISTICS DOOEL, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в Gevgelija, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Македонија, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Източна Европа, Транспортни фирми / Превозници држави от поранешна Југославија, Транспортни фирми / Превозници Јужна Европа, Транспортни фирми / Превозници Европа, транспортни фирми во Gevgelija, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Македонија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Гевгелија, , МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Гевгелија,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1480 Гевгелија,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Гевгелија,
Држава:MK - Македонија

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 1480 Гевгелија,
Држава:MK - Македонија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - Македонија

gÜrallar kİremİt turİzm ve madencİlİk a.Ş. logo

Категорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: 43000 Kutahya,
Држава:TR - Турција


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET