ТРАНСПОРТНА / ШПЕДИТЕРСКА ФИРМА / ЛОГИСТИЧКА ФИРМА, ID 527725 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА 2B LOGISTICS D.O.O.

2B LOGISTICS d.o.o., ID 527725Град: Novi Beograd,
Држава:RS - Србија
Адреса: Partizanske Avijacije 14/1
Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Датум на регистрација во системот: 25 Sep 2014
Телефон : +381-11-630****
Телефон 2: +381-60-606****
Факс: +381-11-228****
WEB сајт: www.2blogistics.net
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: 2B LOGISTICS d.o.o., Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми), Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Novi Beograd, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в  , Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) в Србија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Балкански полуостров, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Източна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) држави от поранешна Југославија, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Јужна Европа, Транспортни / Шпедиторски фирми(Логистички фирми) Европа, транспортни фирми во Novi Beograd, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Србија, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Източна Европа, транспортни фирми држави от поранешна Југославија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Европа

ТРАНСПОРТНИ / ШПЕДИТОРСКИ ФИРМИ(ЛОГИСТИЧКИ ФИРМИ) - Novi Beograd, , СрбијаКатегорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: Novi Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 11070 Novi Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 11070 Novi Beograd,
Држава:RS - Србија

Категорија на фирмата: Транспортна / Шпедитерска фирма / Логистичка фирма
Град: 11 070 Novi Beograd,
Држава:RS - Србија

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Ivanjica,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 958 64 78, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET