ТРАНСПОРТНА ФИРМА / ПРЕВОЗНИК, ID 999368 ПОНУДИ ЗА ТОВАРИ НА ФИРМАТА AKANSEL NAKLIYAT PETROL SAN.TIC.A.Ş

Akansel Nakliyat Petrol San.Tic.A.Ş, ID 999368Град: Mersin,
Држава:TR - Турција
Адреса: Ataş Kavşağı. Cumhuriyet Bulv.No:108/A
Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Датум на регистрација во системот: 07 Aug 2014
Телефон : +90-324-221****
Телефон 2: ****
Факс: +90-324-221****
WEB сајт: http://www.akansel.com.tr
Пронајдени резулати: 0

Пронајдени резулати:   0
Клучни зборови: Akansel Nakliyat Petrol San.Tic.A.Ş, Транспортни фирми / Превозници, Транспортни фирми / Превозници в Mersin, Транспортни фирми / Превозници в  , Транспортни фирми / Превозници в Турција, Транспортни фирми / Превозници Балкански полуостров, Транспортни фирми / Превозници Југозападна Азија, Транспортни фирми / Превозници Јужна Европа, Транспортни фирми / Превозници Југозападна Азия, Транспортни фирми / Превозници Европа, Транспортни фирми / Превозници Азија, транспортни фирми во Mersin, транспортни фирми во  , транспортни фирми во Турција, транспортни фирми Балкански полуостров, транспортни фирми Југозападна Азија, транспортни фирми Јужна Европа, транспортни фирми Југозападна Азия, транспортни фирми Европа, транспортни фирми Азија

ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ / ПРЕВОЗНИЦИ - Mersin, , ТурцијаКатегорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: 33060 Mersin,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Mersin,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Mersin,
Држава:TR - Турција

Категорија на фирмата: Транспортна фирма / Превозник
Град: Mersin,
Држава:TR - Турција

 
CargoAgent.net - БЕРЗА ЗА ТРАНСПОРТ И ТОВАРИ


Каргоагент.нет е веб систем кој што ви предлага услуги во областа на транспортот и шпедицијата за фирми од Македонија, Балканот и од цела Европа.
Ние создаваме електронски решенија за менаџерите на транспортни, шпедиторски и трговски фирми, кои ќе помогнат за исполнување на вашите задачи побрзо, полесно и поефикасно.
dhl freight macedonia doo logo

Категорија на фирмата: Други
Град: 1000 Скопје,
Држава:MK - МакедонијаКатегорија на фирмата: Трговска фирма / Увозник, извозник
Град: Beograd,
Држава:RS - Србија


CargoAgent.NET За контакт:
Бугарија, Софија
Телефони: +359 2 492 02 55, +359 888 366 366
Ел. пошта: info@cargoagent.net
Skype: cargoagent_support
Facebook: Cargoagent Net
Google+: CargoAgent.Net


Понеделник - Петок (9:00 - 18:00)

Copyright (c) 2007-2013 Cargoagent.NET